Yıldız Tilbe, aşı ve HES kodu başta olmak üzere her şeye karşı çıktı: Devlet dahi yaptıramaz

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter’da koronavirüs temkinleri ve aşının fiyatsız olmasıyla alakalı peş peşe paylaşım yaptı.

“BEN DEVLET İÇİN DEĞİL DEVLET BENİM İÇİNDİR”

Yeni bir müzakerenin fitilini ateşleyen Tilbe şunları yazdı: “Devlet beni bir kabahat işlersem içeri atabilir, hak ettiysem boynum kıldan incedir; Adımı, ülkemi, soyumukan grubumu ben seçmedim. Bunun dışında devlet bile olsa bana güçle hiçbir şey yapamaz ve yaptıramaz. Ne aşı, ne yonga, ne HES kabul etmiyorum. Ben devlet için değil devlet benim içindir”

“KOYUN MUYUM BEN RAKAMLARI BİLİNSİN DİYE KÜPELENEN”

“Parasızmış aşılar, ekmeği parasız yapın, ilaçlar sağlık kurumular parasız olsun konutsuzlara parasız konut verin, kimin neye lüzumu varsa parasız olsun, insan üç gün dahi olsa rahat yaşasın, parasız aşıymış, böyle iyilik görmedim, vefat sizden evvel gelsin sizden iyidir. Dünyada silahlı savaşlar birden durdu, cephe değişti insan oldu, ilaçlar da silah oldu, niçin vurdurayım kendimi, koyun muyum ben rakamları bilinsin diye kulağı küpelenen, ya da kuş muyum kameralı yonga takılmış nereye gidersem görünen, ya da fare miyim üstümde ilaçlar sınanan.”

“İSTEMEDİĞİM ŞEY DEVLET ELİYLE DE DAYATILAMAZ”

“Benim kimseye hürmetsizliğim yok hiçbir şahıs ya da müessesenin karşısında değilim. Allah bana da az da olsa us vermiş kendi kendimin efendisi benim. İstemediğim hiçbir şey yasa ya da müesseselerce devlet eliyle de olsa dayatılamaz, ferdin huzurunu bozmak değil sağlamak devletin hakkıdır.”

Yıldız Tilbe, aşı ve HES kodu başta olmak üzere her şeye karşı çıktı: Devlet dahi yaptıramaz Magazin Sörvayvır 2020
Yıldız Tilbe, aşı ve HES kodu başta olmak üzere her şeye karşı çıktı: Devlet dahi yaptıramaz Magazin Sörvayvır 2020





] }