Aşı açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefindeki Yıldız Tilbe yine esti gürledi: Asla vurulmayacağım

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs aşısıyla alakalı yaptığı açıklamalarla tepki sürüklemeye devam ediyor.

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aşı olmayacağını tekrarlarken, “Asla aşı vurulmayacağım. İsteyen vurulsun. AVM, sinema, sosyal hiç bir yere çıkmayacağım. Bankada hesabım olmayacak. Dayatılan tam yaptırımlara karşın insanlığı sarih sarih yok etmek istediklerini söyleyen adamların ilaçlarını ve aşılarını yalanlıyorum.” dedi.

“AŞIYI NASIL VURURLAR İNSANLARA KAVRAMIYORUM”

Daha evvel “Devlet bile olsa bana güçle aşı yaptıramaz” diyen Tilbe, “Genleri bozulan insanların ne hale geldiğini gördünüz mü? İnsan genini bozan bir aşıyı nasıl vururlar insanlara kavramıyorum. Hollywood senaryocuları yazdı dünya oynuyor, Allah’ın da bir senaryosu vardır elbet. Hepsinin üstünde, görürüz allahın izniyle. Bu kadar hekim, profesör, bilim adamı palavra mı söylüyor vurulmayın bu aşıyı diye?” ifadelerini kullandı.

Aşı açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefindeki Yıldız Tilbe yine esti gürledi: Asla vurulmayacağım Magazin Sörvayvır 2020

“DOLARIN ALLAH BELASINI VERSİN” DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda dolar/TL’deki yükselişe namlı şarkıcı Yıldız Tilbe’den tepki gelmişti. Tilbe’nin “Doların Allah belasını versin” iletiyi sosyal medyada alaka görmüştü. Tilbe, “Ya da TL aradan kalksın dolar kullanalım her şey dolar üzeri TL olmasın yazık paramıza arada kalmasın” teklifinde bulunmuştu.

Aşı açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefindeki Yıldız Tilbe yine esti gürledi: Asla vurulmayacağım Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın