Müge Anlı dehşete düştü! Kadın, 6 aylık bebeğini tandırda diğerini de boğarak öldürdü

Antalya’da kaybolan ve 2016’dan bu yana haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur’a ne olduğu ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’da incelenmeye başlandı. Durur’un nerede olduğu tespit edilmeye çalışılırken birliktelik yaşadığı Resime Dönmez hakkındaki ayrıntılar kan dondurdu.

“6 AYLIK BEBEĞİ TANDIRDA YAKTI”

Anlatılanlara göre Resime Hanım ile Kerem Bey’in ilişkisi, Resime Dönmez konutluyken başladı. Resime Dönmez’in Kerem Durur’dan evvelki eşi ve Kerem Durur’un kardeşi, Müge Anlı canlı yayınında şok iddialar ortaya attı. İddiaya göre Resime Dönmez’in daha önceki eşiyle konutlu olduğu yarıyılda 6 aylık bebeği tandıra atıldı. Ağızdan ağıza gezen bilgilere göre ise bebeği tandıra atan şahıs Resime Hanım’ın ta kendisi.

Müge Anlı dehşete düştü! Kadın, 6 aylık bebeğini tandırda diğerini de boğarak öldürdü Magazin Sörvayvır 2020

ÇOCUĞU KONUTLULUK DIŞI ALANA GELDİ

Resime Hanım’ın bebeğini tandıra neden attığı ise Müge Anlı canlı yayınında gelen ihbarlar güzergahında şu biçimde anlatıldı; Kerem Durur’un 7 çocuğunun annesi Resime Durur, daha önceki eşi ile konutlu olduğu yarıyılda dünyaya getirdiği çocuk Kerem Bey’den. Hal böyle olunca Resime Durur’un bu gidişatın ortaya çıkmaması için kendi evladını tandıra attığı iddia ediliyor.

BİR ÇOCUĞU DA BOĞULARAK ÖLMÜŞ

Kendisinin bebeğinin yandığı sırada konutta olmadığını, geri döndüğünde olup biteni bildiğini ifade eden Resime Dönmez, bebeğini tandırda yaktığı iddiasını yalanladı. Öte yandan Müge Anlı’nın bugün yayınlanan kısmında Fotoğraf Dönmez’in Van Erciş’te bir çocuğunun da boğularak can verdiği ortaya çıktı.

Canlı yayında bildikleri karşısında büyük şok yaşayan Müge Anlı ise “Bugüne kadar bu programda dinlediğim en kaba şey, inanamıyorum” dedi.

Müge Anlı dehşete düştü! Kadın, 6 aylık bebeğini tandırda diğerini de boğarak öldürdü Magazin Sörvayvır 2020





] }