Sörvayvır Nisa ve Barış’ın öpüşme videosu izleyen şok oldu

Sörvayvır 2020 müsabakacılarından olan 22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı ve 29 yaşındaki Barış Murat Yağcı’nın öpüşme videosu sansürsüz olarak sosyal medyaya düştü ortalık karıştı. Her fırsatta aşk yok kardeşiz diyen ikili tepkiler sonunda ilişkilerini kabul etti ve sevgiliyiz dedi. İşte Nisa ve Barış’ın hadiseli öpüşme videosu ve ilk açıklamaları…

Aza ol

Sörvayvır 2020’nin en çok konuşulan iki müsabakacısı Nisa ve Barış’ın bugün sosyal medyaya düşen bir videosu olay oldu. Müsabakanın sonlarına doğru iyice yakınlaşan ikili müsabaka bittikten sonra devamlı beraber görüntülenmiş fakat her fırsatta kardeşiz öyle bir şey olamaz açıklaması yapmıştı. 

Devamlı beraber görüntülen ikili hakkında sık sık  saklı gizli aşk yaşıyorlar dense de özellikle oyuncu olan Barış, aralarındaki yaş farkına dikkat toplayarak o benim kardeşim, biz kardeş gibiyiz diyerek mevzuyu kapatıyordu. 

Aynı konutta yaşadıkları da iddia edilen Sörvayvır’da tanışıp sevgili olan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı ’nın öpüşme videosu sosyal medyaya düştü. Kısa müddette dağılan bu videoya binlerce yorum geldi. 

Sörvayvır Nisa ve Barış'ın öpüşme videosu izleyen şok oldu Mastır Şef Sörvayvır 2020

Bu görüntülerin ardından Nisa ve Barış ortak bir açıklama yaptı ve sevgili olduklarını sosyal medya hesaplarından bülten etti. 

blank

Peki bu video sonrası aşk yaşadıklarını itiraf eden Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı kimdir?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir ’de doğdu. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Beynelmilel İlişkiler Kısmı ’nde bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi kısmında eğitimine ikinci kere devam etmektedir.

Yaşamının dönüm noktası olan Efes Bataryaysan Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol yaşamına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir yarıyıl modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasınbirinci seçilen ve 1.92 metre boyundaki Barış Murat Yağcı, imalcilerin dikkatini sürüklemeyi muvaffak oldu ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi ’yle oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen kişiliğini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı. Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora kişiliğini canlandırdı.

Nisa Bölükbaşı kimdir: Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken evvel annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi ekip için yüzmeye başladı, aynı sene içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu öneriyi yalanlamak zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 sene performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi vazgeçip yüzme öğretmeni oldu fakat yaşamak için ekip sporuna lüzumu vardı ve bu surattan voleybol oynamaya başladı. 

Neredeyse ekibin en miniği olarak, libero olmaya karar veren Nisa, tasarladığı biçimde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.



] }