EDHO dizisi ekibine saldıran şüphelilerden kafa karıştıran ifade: Mağdur biziz, Oktay Kaynarca ölümle tehdit etti

“Harami Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin set takımının kaldığı otelin odasının kapısını tekmeledikleri mazereti ile nezaretine alınan Arif Y. ve Şiyar A., emniyet harekâtlarının ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından denetlenen iki kuşkulu, “Birden çok birey ile beraber ev dokunulmazlığını kaliteli olarak ihlal etmek” kabahatinden hapsedilmeleri arzıyla Nöbetçi Barış Ceza Hakimliği’ne sevk edildiler.

KUŞKULULAR OLAYIN MAĞDURU KENDİLERİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Duruşmadaki sorgusunda kendisinden davacı olan müştekilerden biri ile resim sürükletmek istediğini belirterek, “Dizide oynayan bu oyuncu resim çekilmek istemedi. Ben de buna bozuldum. Odama geçerken karşı odadaki kapıya ayağımla vurdum. Daha sonra pişman oldum, özür dilemek için alta indim. Tanımadığım bir birey dizi oyuncularına saldırdı. Benimle resim sürükletmek istemeyen birey gözüme vurdu, kafama vurdu” dedi.

Vakanın hakikat mağdurunun kendisi olduğunu öne süren Şiyar A., “Kabahatle bir alakam yok. Biz mağduruz. Dayak yiyen bizdik. Özür dilemek için gittim, saldırdılar” diye konuştu. Kuşkulu Arif Y. ise iki tarafı soğukkanlılaştırmaya çalıştığını öne sürerek, “Kapıya tekme atan ben değilim. Ben vakada darp edildim. Hadiseyle uzaktan yakından alakam ve ilgim yok. Şiyar’ı serinkanlılaştırmak için yanına gittim ancak kapıya tekme atıp atmadığımı görmedim” biçiminde konuştu.

TUTUKLANDILAR

İki kuşkulu duruşmadaki sorgularının ardından, “Birden fazla birey ile beraber ev dokunulmazlığını kaliteli ihlal etmek” suçuna hapsedildi.

OKTAY KAYNARCA VEFATLA TEHDİT ETTİ

Kuşkulular Şiyar A. ve Arif Y., emniyet ifadelerinde vaka sebebi ile set takımından Oktay Kaynarca’nın kendilerini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü.

EDHO dizisi ekibine saldıran şüphelilerden kafa karıştıran ifade: Mağdur biziz, Oktay Kaynarca ölümle tehdit etti Magazin Sörvayvır 2020





] }