Eşine şiddet uyguladığı ileri sürülen Ferman Toprak’tan pişkin savunma: Karı koca arasında olur

Yeni single çalışması Vuslat için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç’la toplandı. Yaşamı Tespih Yapmışım’dan sonra ilk kere bir şarkı için çok coşkulu olduğunu dile getiren Ferman Toprak, “Öğreniyorsunuz uzun müddettir şarkı yapıyorum ama bu kere gerçekten çok büyük bir emek var. Serdar Ortaç sağ olsun şarkıyı hazırladı, pişirdi, ben de yiyorum” dedi.

“KARI KOCA ARASINDA ÖYLE ŞEYLER OLUR”

Boşanacağı konuşulan eşi Hilal Toprak’a şiddet uyguladığı mazeretiyle geçtiğimiz karakola gidip ifade veren Ferman Toprak, o mevzu hakkındaki suallere ise şöyle cevap verdi: “Dostlar yaşam bu. İnsanlar nazara gelebiliyor. Karı koca arasında öyle şeyler olabilir ama azıcık mübalağa etildi. Eşim, benim çocuklarımın annesi. Aramızda şu an hiçbir mesele yok.”

Eşine şiddet uyguladığı ileri sürülen Ferman Toprak'tan pişkin savunma: Karı koca arasında olur Magazin Sörvayvır 2020

DARP RAPORU ALIP EŞİNDEN DAVACI OLMUŞTU

Hilal Toprak, 1 ay evvel dostlarının doğum gününden dönerken eşi Ferman Toprak’ın kendisini otomobilde darp ettiğini ileri sürüp darp raporu almıştı. Raporun ardından Beykoz polis merkezine giden Hilal Toprak, eşinden davacı olmuştu. Hilal Toprak ifadesinde, daha evvel de eşinden şiddet gördüğünü o gece de arabanın içinde eşinin kendisine hakaret ettiğini, suratına, kollarına ve kafasına vurarak darbettiğini söylemişti.

Eşine şiddet uyguladığı ileri sürülen Ferman Toprak'tan pişkin savunma: Karı koca arasında olur Magazin Sörvayvır 2020

“AŞIK OLDUĞUM KIZ SURATINDAN 3 AY MAPUS YATTIM”

Serdar Ortaç’a sosyal medyada paylaştığı kaset resmi soruldu. Suriye’de mayın araması yapan bir askerin yol kenarında kasetini bulduğunu ve resmini sürükleyip kendisine gönderdiğini anlatan popçu şöyle dedi: “Suriye’de bir asker kasetimi dinliyormuş. O sırada çatışma olmuş. Bu beni duygulandırdı. Onlar orada çatışıyor, biz burada neler yapıyoruz.”

“Gerekirse Azerbaycan için askere giderim” lafları asker firariyi olduğu için tenkit etilen Ortaç, mevzuyla alakalı suallere de şu cevabı verdi: “Seneler evvel namlı olmak için Meksika’ya gitmiştim. Havaalanında posterini gördüğüm kıza aşık oldum. Bir vakit aşk yaşadık, Türkiye’ye dönemediğim için askere gidemedim. O surattan 3 ay mapus yattım.”

Eşine şiddet uyguladığı ileri sürülen Ferman Toprak'tan pişkin savunma: Karı koca arasında olur Magazin Sörvayvır 2020

Eşine şiddet uyguladığı ileri sürülen Ferman Toprak'tan pişkin savunma: Karı koca arasında olur Magazin Sörvayvır 2020  Namlı şarkıcı Ferman Toprak’ın eşine şiddet uyguladığı iddia edildi





] }

Bir cevap yazın