Survivor Hikmet İle Yusuf Diskalifiye Olacak Mı? Survivor’da Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Hikmet ile Yusuf’un kavgası yarışmaya damgasını vurdu. Survivor Türkiye Yunanistan yarışması 53. bölümde ödül oyunu sırasında eşleşen Hikmet ile Yusuf arasındaki ortam, oyun sonrasında gerginleşti. Şimdi ise Survivor Hikmet ile Yusuf’un diskalifiye olup olmayacakları merak ediliyor. İşte detaylar…

Survivor son bölümde Hikmet ile Yusuf, ödül oyunu sırasında kavga ettiler. Survivor TürkiyeYunanistan 53. son bölümde meydana gelen kavgada Hikmet ile Yusuf’u takım arkadaşları zor ayırdı. Peki Survivor’da Hikmet ile Yusuf diskalifiye oldu mu? Acun kavga hakkında ne karar verdi? Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar…

SURVİVOR’DA HİKMET İLE YUSUF’UN KAVGASI NASIL OLDU?

Survivor son bölümde siyah takım ile beyaz takım arasında ödül oyunu sırasında gerilim epey yüksekti. Ödül oyununda ilk olarak Bora ile Atakan arasında bir tartışma yaşandı. Sude ile Ria’nın mücadelesi sonrasında Bora’nın hareketi Atakan’ı fena sinirlendirdi.

Survivor ödül oyununda sonraki tartışma Emre ile Bora arasında meydana geldi. Bora’nın tepkisini yanlış anlayan ve üzerine alınan Emre ona gösterdiği tepki ikili arasında söz kavgasına döndü.

Survivor Türkiye Yunanistan yarışması son bölümde siyah takım ile beyaz takım arasındaki gerilim Hikmet ile Yusuf arasında zirve yaptı. İkili arasında oynanan oyununu kazanan Hikmet oldu. Hikmet’in “Hiçbir başarı tesadüf değildir” sözleri ve eliyle sus işaretleri Yusuf’u kızdırdı. Yusuf, elindeki halkayı Hikmet’in kafasından boynuna geçirdi. Bunun üzerine Hikmet ise Yusuf’un arkasından halkayı sırtına fırlattı. Ve boğazını sıktı.

Acun Ilıcalı, olan olaylar sonrasında Yusuf ve Hikmet’in diskalifiye konusunda karar vereceklerini ve diskalifiye ihtimali olduğunu belirtti.

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da siyah takım ile beyaz takım arasında oynanan son ödül oyunu tartışma ve kavgalar ile sona erdi. Yarışmayı kazanan takım, ödül olarak iskenderin doyasıya keyfini çıkardı.

Survivor’da ödül oyununu beyaz takımı 10’a 7 yenen siyah takım kazandı.

SURVİVOR HİKMET KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

SURVİVOR YUSUF KİMDİR?

2 Ekim 1994 Elazığ doğumlu Yusuf Karakaya, 14 yaşına kadar Elazığ’da yaşadı. Arkadaşının antrenmana çağırması sonucu kick boks ile tanıştı. Ailesi sporun çok gelecek getireceğini düşünmediği için kendisini başta desteklemedi; ama o hayallerinin peşinden gitmeye karar verdi. İnternetten takip ettiği bir kulüp vardı, ailesinden habersiz Antalya’ya gitti. Kulübün kapılarını ona açtılar, antrenörü kendisine büyük destek oldu. Salonda yatıp bütün gün antrenman yapıyordu, ilk girdiği Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazandı. Daha sonra amatörde Türkiye geneli ve uluslararası birçok başarı yakaladı. 18-19 yaşlarında artık bu işi profesyonel olarak yapması gerektiğini düşünmeye başladı, biletini aldı ve Tayland’a gitti. Hazır değildi ama para kazanması gerekiyordu, dövüşmeyi kabul etti. O bölgenin kemeri için Amerikalı rakibiyle maça çıktı. 4. rauntta rakibini nakavt ederek kazandı. Tayland’ın en büyük dövüş kulübü kendisine sponsor oldu. Tayland’ın en büyük 3 organizasyonuna çıktı ve nakavtla şampiyon oldu, kral ve kraliçe kupalarını kazandı. 1.5 yıl Tayland’da kaldıktan sonra Türkiye’den maç teklifi geldi. Zamanın en büyük dövüşçüsü Nieky Holzken ile dövüşmek için maça çıktı; ancak burnu kırıldı ve doktor kararı ile maç bitti. Sakatlığı çok uzun sürdü, 1.5 yılı hastanede 6 ameliyat ile geçti. 6 ay önce yeniden dövüşe başladı. Slovak rakibini 2 rauntta nakavt etti ve kazandı. Antrenmanlarına aktif olarak devam ediyor. En büyük hedefi birgün UFC’de Türk bayrağını dalgalandırmak.



] }

Bir cevap yazın