Wanda Nara art arda 2 pozunu paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu

Arjantinli forvet Mauro Icardi’nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya paylaşımıyla bir kere daha isminden laf ettirmeyi başardı.

Instagram’da 7 milyondan fazla takipçisi bulunan Wanda Nara, yarı üryan pozunu hayranlarıyla paylaştı ve “Kıştan geriye kalanın hepsi bu” ifadelerini kullandı. 34 yaşındaki Nara’nın bu pozuna 500 binden fazla alkış geldi.

Wanda Nara art arda 2 pozunu paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu Magazin Sörvayvır 2020

Galibiyetli menajer bu pozunun ardından çocuklarının resimlerini paylaşırken, son olarak evinde bulunan havuzun kenarından bir paylaşım yaptı ve “Deniz kızı gibi… Konutta güz-kış böyle geçiyor” iletisini yazdı. Wanda Nara’nın bu paylaşımı da çok kısa vakitte 280 bin alkış almayı başardı.

Wanda Nara art arda 2 pozunu paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu Magazin Sörvayvır 2020

KARDEŞİNDEN TENKİT: AKSIRMASI BİLE HABER OLUR

Wanda Nara’nın kardeşi Zaira Nara geçtiğimiz günlerde verdiği bir mülakatta galibiyetli menajeri tenkit etmiş ancak yeniden de Wanda’dan bir hayli şey bildiğini dile getirmişti.

Kardeşi Wanda’nın yaptığı her şeyin açıklamasını yapmak zorunda olmadığını belirten Zaira Nara, “Wanda bir manşet cihazıdır. Aksırması bile haber olur. Belki de ödediğim değer, yaptığı her şeyde fikir istemesindendir. Ben onun lafçısı değilim ve yaptığı şeyleri açıklamak benim misyonum değil. İkimiz de değişik karakterleriz ve tercihlerimiz de değişik. İsterse markalı çantasıyla özel jetten resmini paylaşabilir ancak onun etrafı düşünülünce, bu tavır mübalağalı değil. Bu onun bir noktada ticari işleriyle de alakalı” demişti.

Wanda Nara art arda 2 pozunu paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu Magazin Sörvayvır 2020  Zaira Nara

“ONDAN DAHA İYİ DANIŞACAĞIM BİRİ YOK”

Değişik kişilikler olmalarına karşın yaşamdaki en büyük sponsorunun Wanda olduğunu söyleyen Zaira, “Varoluşumuzdaki değişikliğe karşın benim için ondan daha iyi danışacağım biri yok. Destek vermek için kesintisiz birbirimizi ararız. Çok canlı, zeki ve bakışlarıyla hep bir adım önde. Rastgele bir münazaradan sakınmak için aşırısıyla müsamahalı ve dikkatli. Bana teklifi her zaman şu oldu: Zai, kendine hürmet duy. Bana; hudutlar koymayı, kendime değer katmayı ve yaşamdaki rastgele bir meseleyi süratli ve basit bir biçimde çözmeyi öğretti” ifadelerini kullanmıştı.

Wanda Nara art arda 2 pozunu paylaştı, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın