Atakan Işıktutan, ödül alan sevgilisi İrem Derici’yi izlerken duygusal anlar yaşadı Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Atakan Işıktutan, ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Atakan Işıktutan, bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Atakan Işıktutan, dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Atakan Işıktutan, bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Atakan Işıktutan, Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Atakan Işıktutan, Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Atakan Işıktutan, için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Atakan Işıktutan, içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Atakan Işıktutan, Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

PowerTürk Müzik Ödülleri dün akşam yapılan törenle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede güçlü sesi ve yorumuyla adından söz ettiren İrem Derici, “Yılın Güçlü Kadın Yıldızı” ödülünün sahibi oldu. Derici, gecede teşekkür konuşması yaparken sevgilisi Atakan Işıktutan da onu anbean kayda aldı.

SEVGİLİSİNİ DİNLERKEN DUYGULANDI

Bir süredir eski Sörvayvır yarışmacısı Atakan Işıktutan ile göz önünde dolu dizgin bir aşk yaşayan İrem Derici, ödül törenine de sevgilisiyle katıldı. Sesi ve şarkılarıyla adından söz ettiren Derici, ödül aldıktan sonra bir teşekkür konuşması yaptı. Derici konuşma yaparken onu kayda alan Atakan Işıktutan ise duygusal anlar yaşadı. Instagram hesabından Işıktutan’ın duygulandığı anları paylaşan Derici, “Ah be adam” notunu yazdı. Ünlü şarkıcı, bir paylaşımında da heyecandan konuşmasında söz etmediği sevgilisine teşekkür etti.

Atakan Işıktutan, ödül alan sevgilisi İrem Derici'yi izlerken duygusal anlar yaşadı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

“11 YILDIR CEM YILMAZ’I TANIMAK İSTİYORDUM, ENSESİ BİLE KOMİK”

İrem Derici ise ödül konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu gece için değişik bir heyecan yaşıyorum. Menajerim ve basın danışmanımla bir gün bile birbirimize küsmedik, hiç heyecanı dışarıda aramadık. 11 yıldır bileğimizi çürütüyoruz. Bütün aday olan kadınlara teker teker o kadar aşığım ki… Bu ödülü hep beraber aldık gibi düşünüyorum. Anneciğime ve babacığıma da teşekkür etmezsem olmaz. 11 yıldır Cem Yılmaz’ı da tanımayı çok istiyordum. 1,5 saattir ensesini izliyorum. Ensesi bile komik.”

Atakan Işıktutan, ödül alan sevgilisi İrem Derici'yi izlerken duygusal anlar yaşadı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Atakan Işıktutan, ödül alan sevgilisi İrem Derici'yi izlerken duygusal anlar yaşadı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Atakan Işıktutan İrem Derici Magazin Haberler

Atakan Işıktutan, Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Atakan Işıktutan, Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Atakan Işıktutan, ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Atakan Işıktutan, Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Atakan Işıktutan, Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Atakan Işıktutan, sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Atakan Işıktutan, için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





] }

Bir cevap yazın