İrem Derici, yeni sevgilisi Atakan Işıntutan’la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Bana çok iyi geliyor Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. İrem Derici, ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, İrem Derici, bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. İrem Derici, dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. İrem Derici, bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. İrem Derici, Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de İrem Derici, Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra İrem Derici, için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi İrem Derici, içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. İrem Derici, Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Konserlerinde tercih ettiği iddialı kıyafetlerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen İrem Derici, yeni bir aşka yelken açtı. Sevilen şarkıcı, gönlünü eski Sörvayvır yarışmacısı Atakan Işıtutan’a kaptırdı. Bugün Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Derici, yeni ilişkisi hakkında konuştu.

“BEN ATAKAN’A 2020’DE MESAJ ATMIŞIM”

Bir hafta önce başlayan mutlu bir ilişkisi olduğunu söyleyen Derici, Işıktutan ile ortak arkadaşları sayesinde tanıştıklarını ve çok iyi biri olduğunu söyledi. Mutluluğu yüzüne yansıyan şarkıcı, Işıktutan’la birlikteliği için şunları söyledi: “Daha bir hafta olmadı. Ben salak sapalak sabah uyanıp ‘anne, kızın aşık oldu’ yazdım. Bundan çocuğun da haberi yoktu. Bizim çok ortak arkadaşımız var. Feyyaz Şerifoğlu benim çok yakın arkadaşımdır. Atakan da Feyyaz’ın kuzeni. Sosyal medyadan bir mesajlaşma başladı. Ben 2020’de bir mesaj atmışım ama cevap gelmeyince unutmuşum. Ben gördüğümde onun çok çapkın olduğunu düşünmüştüm ama Allah ailesine bağışlasın melek gibi adam. Bana çok iyi geliyor daha çok yeni.”

İrem Derici, yeni sevgilisi Atakan Işıntutan'la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Bana çok iyi geliyor Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

İrem Derici, yeni sevgilisi Atakan Işıntutan'la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Bana çok iyi geliyor Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

İrem Derici Magazin Haberler

İrem Derici, Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, İrem Derici, Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece İrem Derici, ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

İrem Derici, Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

İrem Derici, Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer İrem Derici, sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde İrem Derici, için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





] }

Bir cevap yazın