Atakan Arslan kimdir? 2022’nin en çok konuşulan isimlerinden Atakan Arslan hayatı ve biyografisi! Sörvayvır 2023

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre’nin 2022 değerlendirme raporunda Atakan Arslan, 2022’nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yer aldı. Vatandaşların da hakkında bilgiler araştırdığı Atakan Arslan hakkında 7,873 haber kaynağında 723,323 adet haber yer alırken 2022’de toplam 808,103,598 ziyaretçiye ulaştı. Meraklı soruların odağı haline gelen Atakan Arslan hakkında merak edilen Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında, nereli ve merak edilen diğer soruların yanıtlarını mercek altına alıyoruz.

ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır.

2011 yılında Özbekistan’da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Soldier olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul’da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. 2015 yılında ise Glory 20 Dubai’de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

2016 yılında Sörvayvır Ünlüler Gönüllüler programında Ünlüler takımına dahil olan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Sörvayvır şampiyonu olmuştur. Sörvayvır sonrası ringlere dönüp, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda’yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016’da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumuştur.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapmaktadır. 2017 yılında Star TV’de yayımlanmaya başlayan Söz dizisinde başrol olarak Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırdı. Diziden 12. bölümde ayrıldı. Kendisi sosyal medya hesaplardan oyunculuk zor meslek ve bu yüzden diziden ayrılmış bulunmaktayım dedi. Ama çıkan haberler sonucu ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile anlaşamadığı için diziden ayrıldı.

2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir. 2018 yılının Haziran ayında da Leon Aslan Arslan isimli bir erkek çocuğu olmuştur.

 

Habermetre ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın

Atakan Arslan Gündem Yaşam Haberler

Atakan Arslan Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Atakan Arslan Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Atakan Arslan ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Atakan Arslan Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Atakan Arslan Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Atakan Arslan sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Atakan Arslan için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.


] }

Bir cevap yazın