Nisa Bölükbaşı kimdir? 2022’nin en çok konuşulan isimlerinden Nisa Bölükbaşı hayatı ve biyografisi! Sörvayvır 2023

 

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre’nin 2022 değerlendirme raporunda Nisa Bölükbaşı, 2022’nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yer aldı. Vatandaşların da hakkında bilgiler araştırdığı Nisa Bölükbaşı hakkında 5,471 haber kaynağında 108,223 adet haber yer alırken 2022’de toplam 338,450,495 ziyaretçiye ulaştı. Meraklı soruların odağı haline gelen Nisa Bölükbaşı hakkında merak edilen Nisa Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında, nereli ve merak edilen diğer soruların yanıtlarını mercek altına alıyoruz.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı’nın babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başladı. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen Nisa Bölükbaşı dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

Sörvayvır Nisa’nın sporla ilişkisi bununla da bitmiyor. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Bunun yanında voleybol oynamaya başladı. Takımının en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. Nisa Bölükbaşı 2018’de mimarlık okumaya başladı. Okulu için voleybolu bırakmak zorunda kalan Nisa Bölükbaşı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Sörvayvır Nisa 1.70 cm boyunda ve 60 kilodur.

 

Habermetre ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın

Nisa Bölükbaşı Habermetre Kimdir Gündem Yaşam Haberler

Nisa Bölükbaşı Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Nisa Bölükbaşı Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Nisa Bölükbaşı ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Nisa Bölükbaşı Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Nisa Bölükbaşı Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Nisa Bölükbaşı sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Nisa Bölükbaşı için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.


Sıkça Sorulan Sorular

Başarılı isimler ünlüler takımında yer alırken, gönüllüler takımında ise sürpriz sevilen isimler yer alacak.

Survivor 2023 15 Ocak 2023 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2023 Dominik te çekileceği kesinleşti.

Acun Ilıcalı nın adaya her gelişi olay olduğu için bu yılki gelişi ile ilgili sır merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın