Sörvayvır Sude ve Mert sevgili mi? Mert ve Sude sevgili mi, ayrıldı mı? Sörvayvır 2022 Mert ve Sude olayı Sörvayvır All Star 2022

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Sörvayvır Sude ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Sörvayvır Sude bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Sörvayvır Sude dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sörvayvır Sude bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Sörvayvır Sude Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Sörvayvır Sude Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Sörvayvır Sude için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Sörvayvır Sude içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Sörvayvır Sude Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Sörvayvır 2022 All Star devam ederken yeni bölüm fragmanında Mert ve Sude arasında olaylar yaşandığı görüldü. Bunun akabinde izleyiciler, Sörvayvır Sude ve Mert aralarında ne var, sevgili mi? Sude ve Mert arasında ne oldu? Sörvayvır Sude ve Mert olayı nedir, neler yaşandı? Bazı izleyiciler, Mert’in iki sevgilisi mi var? sorusunu gündeme getirdi. Detaylar haberimizde…

SURVİVOR YENİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Bugünkü bölümün ardından yeni fragman yayınlandı.

SURVİVOR MERT VE SUDE SEVGİLİ Mİ? MERT VE SUDE OLAYI NEDİR?

Sörvayvır izleyiciler bugünkü fragmanı izledikten sonra Mert ve Sude sevgili mi, ayrı mı, aralarında ne var gibi soruların cevaplarını merak etmişti. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken Mert’in fragmanda söyledikleri büyük merak uyandırdı. Mert, Nisa’ya “Senin her olduğun yerde bir şey çıkıyor farkında mısın?” dedi. Ayrıca Mert, Ogeday’a “Sana ne? Ben gelip sana Nisa ile alakalı bir şey söylüyor muyum?” dedi. Ogeday, Nisa ve Mert arasında kısa bir tartışma yaşanırken konu hakkında detaylar bugünkü ada konseyinde belli olacaktır. Ada Konseyi dokunulmazlık oyunundan sonra ekranlara gelecek.

Güncelleme:

Geçen haftaki olaylardan sonra Acun Ilıcalı, Mert ve Sude’nin oyun öncesi görüşmesine izin vermişti. Bugünkü Sörvayvır yeni bölümde Mert ve Sude özel olarak görüşecekler. Detayları yeni bölümde öğrenmiş olacağız.

Sörvayvır Sude ve Mert sevgili mi? Mert ve Sude sevgili mi, ayrıldı mı? Sörvayvır 2022 Mert ve Sude olayı Sörvayvır All Star 2022 Sörvayvır 2022

SURVİVOR SUDE VE MERT ARASINDA NE VAR?

Sörvayvır All Star’ın son bölümüne Mert, Ogeday, Nisa ve Sude arasındaki tartışma damga vurdu. Sude’nin ağlaması nedeniyle Mert, Nisa’ya “Sude ve benim arkadaşlığım ile alakalı dedikoduda bulunmuşlar.” dedi. Nisa ise Sude’ye “Sana bunu söylemem lazım. Seninle nasıl oynandığını konuşmam lazım. Karşında nasıl biri olduğunu bilmen lazım” dedi. Bu sözler “Mert’in iki sevgilisi mi var?” sorusunu akıllara getirdi.

Sörvayvır All Star’da yarışmacıların performansları kadar özel hayatları da konuşuluyor. Dün akşam yayınlanan bölüme Mert Öcal, Ogeday, Nisa Bölükbaşı ve Sude’nin tartışması gündem oldu.

Magazinkolik’in haberine göre, oyun öncesi konuşması sırasında Sude’nin ağladığını açıklayan Mert, Ogeday ve Nisa’nın insanların özel hayatlarına burunları sokmaya başladıklarını ifade etti. Öte yandan Mert, Nisa’ya “Senin bende bir sürü sırrın var.” dedi.

Sörvayvır Sude ve Mert sevgili mi? Mert ve Sude sevgili mi, ayrıldı mı? Sörvayvır 2022 Mert ve Sude olayı Sörvayvır All Star 2022 Sörvayvır 2022

Sörvayvır Sude Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Sörvayvır Sude Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Sörvayvır Sude ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Sörvayvır Sude Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Sörvayvır Sude Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Sörvayvır Sude sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Sörvayvır Sude için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.

“SUDE VE BENİM ARKADAŞLIĞIMIN DEDİKODUSUNU YAPMIŞLAR”

Konuşmasında Mert, “Benim burada değer verdiğim insanlar var. Çok değer verdiğim bir arkadaşım. Dün akşam buraya gelirken ağladığını gördüm. Açıkçası onun o kadar üzüldüğünü görünce çok üzüldüm, ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Karşı taraftaki arkadaşlarımız Nisa ve Ogeday insanların özel hayatlarına burunları sokmaya başladılar. Kızın hoşuna gitmeyecek dedikodularda bulunmuşlar. Sude ve benim arkadaşlığım ile alakalı dedikoduda bulunmuşlar.” ifadelerini kullandı.

NİSA’DAN SUDE’YE UYARI: SENİNLE NASIL OYNANDIĞINI BİLMEN LAZIM

Nisa ise yaptığı açıklamada, “Sude’nin ilişkisini dün öğrendim. Orada bir laf atışması vardı. Sonra araya Ogeday girdi dedi ki ‘Sude bence bulaşma oraya.’ Ogeday da arkadaşımın o durumunu biliyor. Sen bulaşma bence. O da dedi ki ‘Nasıl başlamadan bulaşmayayım? Zaten kaç aydır süren bir şey.’ Ogeday sonra gelip beni uyandırmıştı. Anlattılar bu olayı. Sude sana bunu söylemem lazım. Seninle nasıl oynandığını konuşmam lazım. Karşında nasıl biri olduğunu bilmen lazım” şeklinde konuştu.

Bu konuşmalardan ‘Mert’in özel hayatında Sude’nin yanı sıra bir ilişkisi daha var ve Nisa ile Ogeday bu ilişkiye tanık mı oldular?’ sorusunu akla getirdi.

“ŞU AN NEYİN İÇİNDE OLDUĞUMU BİLMİYORUM”

“Mert’in özel hayatında Sude’nin yanı sıra başka birisi mi var” sorusunu akla getiren bu sözlerinden ardından Sude ise gözyaşlarını tutamayarak yaptığı “Şu an neyin içinde olduğumu tam olarak bilmediğim için net birşey söyleyemiyorum. Burada yaşayıp görebileceğim bir şey belki bilmiyorum ama ben kendimi biliyorum.” dedi.

 

 

Sörvayvır 2022, Gündem, Magazin, Haber



Sıkça Sorulan Sorular

Nagihan Karadere, Adem Kılıççı, Avatar Atakan gibi başarılı isimler ünlüler takımında yer alırken, gönüllüler takımında ise Ogeday Girişken, Ardahan Uzkanbaş gibi sevilen isimler yer alacak.

Survivor 2022 15 Ocak 2021 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2022 All Starın Dominik te çekileceği kesinleşti.

Acun Ilıcalı nın adaya her gelişi olay olduğu için bu yılki gelişi ile ilgili sır merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın