Sörvayvır Ogeday ve Nisa sevgili mi? Sörvayvır All Star Nisa ve Ogeday olayı nedir? Sörvayvır All Star 2022

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Sörvayvır Ogeday ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Sörvayvır Ogeday bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Sörvayvır Ogeday dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sörvayvır Ogeday bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Sörvayvır Ogeday Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Sörvayvır Ogeday Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Sörvayvır Ogeday için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Sörvayvır Ogeday içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Sörvayvır Ogeday Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Sörvayvır 2022 Nisa ve Ogeday arasında ne var? Nisa ve Ogeday sevgili mi? Nisa ve Ogeday ayrı mı? Nisa ve Ogeday arkadaş mı? İşte detaylar…

SURVİVOR OGEDAY VE NİSA OLAYI NEDİR, ARALARINDA NE VAR?

Sörvayvır All Star‘da ilk olarak Mert ve Sude sevgili mi araştırılmıştı, şimdi de Ogeday ve Nisa sevgili mi sorusunun cevabı merak edildi. Sörvayvır adada bazı yarışmacılar tarafından Ogeday ve Nisa’nın sevgili olduğu iddiaları yer almaktadır. Olayı kısaca anlatalım:

Bildiğiniz gibi geçen yıl Barış ve Nisa sevgiliydi sonra ayrılmışlardı. Bu yıl ise bazı yarışmacılar ve izleyiciler tarafından Nisa’nın yeni sevgilisinin Ogeday olduğu tahmin edildi. Geçtiğimiz gün ada konseyince Gönüllüler takımındaki Evrim, Barış Murat Yağcı’ya “Bunun hayranlarına, sevenlerine, sevgililerine anlam veremiyorum.” demişti. Ardından Nisa ise “Bana da laf atmasaydın olmazdı.” açıklaması yapmıştı. Hemen sonrasında ise Evrim “Ogeday varken öyle bir şey yapmam.” demişti. İşte bunun üzerine Nisa ve Ogeday’ın sevgili olduğu iddiaları gündeme geldi. Henüz konu hakkında resmi bir açıklama yer almamaktadır. Detaylar gelince paylaşacağız…

Sörvayvır Ogeday Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Sörvayvır Ogeday Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Sörvayvır Ogeday ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Sörvayvır Ogeday Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Sörvayvır Ogeday Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Sörvayvır Ogeday sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Sörvayvır Ogeday için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.

SURVİVOR OGEDAY VE NİSA SEVGİLİ Mİ?

2017 yılında düzenlenen ‘ Sörvayvır’ı şampiyon tamamlayan Ogeday Girişken ve Sörvayvır 2020’nin sevilen ismi Nisa Bölükbaşı, şu sıralar Sörvayvır 2022 All Star’da mücadele ediyor.

İddiaya göre; Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken aşk yaşıyor.

Yarışmada oldukları için birlikteliklerini ilan etmeyen ikili, Dominik’e gitmeden önce arkadaş ortamında görüntülenmişti.

Geçtiğimiz haftalarda özel hayatı hakkında konuşan Ogeday Girişken, “Çıkan haberlere evet de demiyorum, hayır da demiyorum; havada bırakıyorum. ” ifadelerini kullanmıştı.

Sörvayvır Ogeday ve Nisa sevgili mi? Sörvayvır All Star Nisa ve Ogeday olayı nedir? Sörvayvır All Star 2022 Sörvayvır 2022

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı.

Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe ‘ de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Erken yaşlarda kürek sporuna gönül veren Ogeday ülkemize sayısız şampiyonluklar getirerek başta ailesini ve ülkesini oldukça onurlandırdı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken, 2017 yılında Sörvayvır ‘da yarıştı. Girişken, Surivor 2017’yi şampiyon olarak tamamladı.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumayabaşladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Sörvayvır All Star, Ogeday Girişken, Sörvayvır, Star, Gündem, Magazin, Haber



Sıkça Sorulan Sorular

Nagihan Karadere, Adem Kılıççı, Avatar Atakan gibi başarılı isimler ünlüler takımında yer alırken, gönüllüler takımında ise Ogeday Girişken, Ardahan Uzkanbaş gibi sevilen isimler yer alacak.

Survivor 2022 15 Ocak 2021 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2022 All Starın Dominik te çekileceği kesinleşti.

Acun Ilıcalı nın adaya her gelişi olay olduğu için bu yılki gelişi ile ilgili sır merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın