Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi

Türk tiyatrosunun akılda oyuncularından 92 yaşındaki Haldun Dormen, iki hafta sosyal medya hesabından paylaşım yaparak koronavirüse tutulduğunu duyurmuştu. Dün yeni bir paylaşım yapan Dormen, rehabilitasyon gördüğü sağlık kurumundan taburcu edildi.

SAĞLIK KURUMUNDAN TABURCU OLDU

Instagram hesabından sıhhat vaziyeti hakkında açıklama yapan Dormen “Sıhhatime tekerrür kavuşuyorum. Bu süreçte bana yardım olan hekimlerime, sağlık kurumu çalışanlarına, asistanlarıma, arayan soran tüm arkadaşlarıma, sevgili gelinim Ayşe Arman’a ve oğlum Ömer Dormen’e ebedi teşekkürler” dedi.

Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi Magazin Sörvayvır 2020

“ALLAH BİZİ SAĞLIK KURUMUNA DÜŞÜRECEKSE TÜRKİYE’DE DÜŞÜRSÜN”

Haldun Dormen’in gazeteci gelini Ayşe Arman ise “Öğretmenlerin öğretmeni, büyük akılda Haldun Dormen nihayet dün sağlık kurumundan çıktı. Hekim ve sıhhat personelinin fantastik özverili corona rehabilitasyonu neticeyi iyileşti. Şimdi evinde istirahat ediyor. Allah bizi sağlık kurumuna düşürecekse, ülkemizde düşürsün” dedi.

Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi Magazin Sörvayvır 2020

“TESTİM POZİTİF AMA VAZİYETİM İYİ”

22 Kasım’da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda makûs haberi veren Haldun Dormen, “Dün yapılan test neticemin pozitif olduğunu bildim fakat vaziyetim gayet iyi. Hekimlerim yaptıkları hakimiyetlerin neticesinde her şeyin pozitif güzergahta izlediğini bildirdiler. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve etrafımızdakileri en tehlikesiz biçimde gözetmeye, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep beraber bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi Magazin Sörvayvır 2020

Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi Magazin Sörvayvır 2020  Duayen sanatçı Haldun Dormen koronavirüse tutuldu





] }

Bir cevap yazın