Genç şarkıcı Şahan Dinç’in gözünü kaybettiği silahlı kavganın şüphelileri tutuklandı

Şişli ilçesi Eskişehir Semtinde bulunan bir adres önünde Pazartesi günü saat 01.50 sıralarında silahlı müzakere çıktı. O esnada müzisyen ve şarkıcı Şahan Dinç evinin penceresinden dışarıya baktığı sırada tüfekten çıkan absürtler suratına isabet etti. Sağlık Kurumuna kaldırılan genç şarkıcı sağ gözünü kaybetti.

HUSUMETLİ KİŞİLER SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü takımlarınca yapılan çalışmalar sonunda, aralarında alacak verecek sorunundan dolayı geçmişte husumet bulunan E.G. 21 ve R.K. 20 adlı bireyler ile Ş.U. 36 ve A.A. 49 adlı bireylerin aynı cadde üzerinde karşılaştıkları, aralarında münakaşa yaşandığı ve tarafların birbirine karşılıklı silahla ateş etmeleri sonucunda silahlı münakaşanın yaşandığını tespit etti.

Genç şarkıcı Şahan Dinç'in gözünü kaybettiği silahlı kavganın şüphelileri tutuklandı Magazin Sörvayvır 2020  Şahan Dinç

TUTUKLANDILAR

Çalışmaların devamında ismi geçen bireyler ile hadiseye sonradan karıştıkları tespit edilen D.Y. 20 ve M.K. 20 adlı bireyler aynı gün tutularak nezaretine alındı. Yakalanan ve Salı günü “Kasten Yaralama” kabahatinden adli makamlara sevk edilen kuşkululardan A.A, M.K. ve D.Y. adlı bireyler adli hakimiyet koşulu ile özgür vazgeçildi. E.G, R.K. ve Ş.U. adlı bireyler ise, hapsedilerek ceza evine sevk edildi.

Genç şarkıcı Şahan Dinç'in gözünü kaybettiği silahlı kavganın şüphelileri tutuklandı Magazin Sörvayvır 2020  Şahan Dinç
Genç şarkıcı Şahan Dinç'in gözünü kaybettiği silahlı kavganın şüphelileri tutuklandı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın