Şarkıcı Bulut Duman, silahlı saldırı sonucu yaralandı

Şarkıcı Bulut Duman, Fikirtepe Semti Dumlupınar Caddesi’nde ikamet ettiği rezidanstan çıkarken, kimliği henüz tanımlanamayan 2 şahsın silahlı atağına uğradı.

15 EL ATEŞ EDİLDİ

Vaka yerine lüks bir taşıtla geldiği ve rezidans önünde bir zaman beklediği tanımlanan zanlılar, Duman’a 15 el ateş ettikten sonra vaka yerinden kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bacağına isabet eden mermilerle yaralanan Duman, etraftakilerin ihbarı üzerine vaka yerine gelen sıhhat takımlarınca Göztepe Eğitim ve Araştırma Sağlık Kurumuna kaldırıldı.

HAKKINDA ÇOK SAYIDA KABAHAT İLANI VARDI

Öte yandan iki albümü olan şarkıcı Bulut Duman hakkında, savcılıklara onlarca şikâyet müracaatının olduğu bilindi. Duman, dolandırıcılıkla yargılanırken davacıların çoğunun eşcinsel görüntüyle şantaj iddiasında bulundukları belirtildi.

Şarkıcı Bulut Duman, silahlı saldırı sonucu yaralandı Magazin Sörvayvır 2020

HAMLE ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şarkıcı Bulut Duman’a silahlı hamle anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Bulut Duman’ın rezidanstan çıktığı, yanındaki birey ile beraber vasıtasına doğru yürüdüğü, daha sonra caddeye gelen 3 şahsın Bulut Duman’a silahla ateş ettiği görülüyor.

Şarkıcı Bulut Duman, silahlı saldırı sonucu yaralandı Magazin Sörvayvır 2020

KUŞKULULAR KISA VAKİTTE YAKALANDI

Vaka yerinden kaçan kuşkulular ise Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarının takibi neticesinde kısa vakitte yakalandı.

Gözaltına alınan zanlıların Asayiş Şube Müdürlüğündeki operasyonları devam ediyor.

Şarkıcı Bulut Duman, silahlı saldırı sonucu yaralandı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın