Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Instagram’da bir takipçisini açık bir şekilde ölümle tehdit etti

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, bir takipçisini sarih bir biçimde vefatla tehdit etti. Bir resmine küfürlü yorum yapan takipçisine cevap veren Alakurt şunları yazdı:

“Bir gün cinayet işlediğimi dinleyecek olursanız bunlardan birini tuttuğumu şimdiden öğrenil. Aileler çocuklarınıza muntazam eğitim verin ki can veren gençlerle alakalı haberler izlediğimizde üzülelim”

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Instagram'da bir takipçisini açık bir şekilde ölümle tehdit etti Magazin Sörvayvır 2020

TÜRK BAYANLARIYLA ALAKALI AÇIKLAMASI DA TEPKİ SÜRÜKLEMİŞTİ

Alakurt daha evvel de Instagram hesabından Türk bayanlarıyla alakalı “Türk bayanı nedir? Çıkarlarını elde edene kadar müthiş bayanı oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle ilgisi olmadığı için temel olan çirkin suratını gösteren bayana Türk bayanı denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin” ifadelerini kullanmış ve tepki sürüklemişti.

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Instagram'da bir takipçisini açık bir şekilde ölümle tehdit etti Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın