Kaya Çilingiroğlu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sert çıktı: Siz sert davranan görmemişsiniz

Daha evvel bir hayli defa maskesiz görüntülenmesiyle gündeme gelen Kaya Çilingiroğlu, son olarak oğluyla beraber Etiler’de nesnellere tutuldu.

“SİZ TERS DAVRANAN GÖRMEMİŞSİNİZ”

Resim sürükleyen muhabirleri “Uzak durun, yanaşmayın” diye tersleyen Çilingiroğlu, “Mesafeli biçimde sual soruyoruz, neden sert davranıyorsunuz?” diyen habercilere “Siz kısa pantolon giyerek ben vardım, siz sert davranan görmemişsiniz” diyerek daha da sert çıkıştı.

Bir telefon mağazasında alışveriş yapan Çilingiroğlu, kısa süreli gerginliğin ardından süratli adımlarla uzaklaştı.

KORONAVİRÜSLE ALAKALI SÖYLEDİKLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Daha evvel birkaç defa maskesiz görüntülenen Çilingiroğlu, koronavirüs ile alakalı şunları söylemişti: “Korunmak için bir temkin almadım. Korunmamı gerektirecek bir şey yok, ben zati pak bir adamım. Koronavirüsü oldu diye ellerini yıkayan biri değilim, ellerimi zati deviriyordum. Ben daha öncekinden beri insanlarla öpüşmeyi beğenmezdim. Hep elimle iterim insanları öpmesinler diye, şimdi halk öpüşmemeye başladı. Yeni değil ki ben yıllardır öpmüyorum. Kazançsa da kazanç mukadderat, panik yapmaya gerek yok.

Sosyal medyada ‘konutta kal’ yazıyorlar, kalsan ne olacak? Koronavirüsün ne olduğunu biliyor musun? Yok! Ne zaman biteceğini öğreniyor musun, ne zaman çıkacaksın konuttan? Konuttan çıktım yürüyorum, baktım marketleri yağmalayan da yok erzak dolu. Benim bir çocuğum 22, ötekiyi de 14 yaşında mevzuya vakıflar oğlum azıcık evhamlı, evhamlı olmaması gerektiğini söylüyorum.”

Kaya Çilingiroğlu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sert çıktı: Siz sert davranan görmemişsiniz Magazin Sörvayvır 2020


] }

Bir cevap yazın