Evrim’in Sorusu ve Esat Yontunç’un Hatalı Kararı Ünlüleri Yaktı. Ünlüler Haklıyken Haksız Duruma Düştü

Oyun sırasında Elif in sembolü düşürmesine rağmen oyunun durdurulmasına sinirlenen ve itiraz eden ünlüler büyük hata yaptılar. Evrim’in kurallar anlatılırken bunu sorması üzerine Esat Yontunç’un çok düşünmeden “Masada kalırsa Saymayalım” demesini dinlemeyen ünlülerin bu hatasına sinirlenen Acun Ilıcalı esti gürledi.

Dokunulmazlık oyunu sırasında önde olan ünlüler Elif’in kazanması ile dokunulmazlığı 10-4 kazanacaklarken bir şok yaşandı. Elif in vurduğu ve küplerin üzerinden devirdiği sembol masanın üstünde kaldı. Küplerin üzerindeki sembolü vurarak düşüren Elif haklı olarak kendini başarılı gördü ve oyuna devam etti. Fakat oyun öncesi kurallar anlatılırken Evrim bu durumu sorduğunda Esat Yontunç çok ta düşünmeden yanlış bir karar vererek “masada kalırsa saymayalım” dedi. Oysa daha önceki oyunlarda masa üzerindeki küpler yada semboller devrilse de masadan düşmeden kabul edilmiyordu. Oysa burada Sembol küplerin üzerinde duruyor ve Elif vurduğunda küplerin üzerinden tamamen düşmüş oluyordu.

Evrim'in Sorusu ve Esat Yontunç'un Hatalı Kararı Ünlüleri Yaktı. Ünlüler Haklıyken Haksız Duruma Düştü Sörvayvır 2020

SERCAN SORDU ACUN ILICALI DOĞRULADI. “SORULMASA KABUL EDERDİK”

Konseyde bu soruyu soran Sercan’a itiraf gibi cevap Acun Ilıcalı’dan geldi. “Sorduğun bu soru güzel. Sorulmasaydı kabul ederdik” dedi. Evrim kurallar anlatılırken sorduğu soruya Esat Yontunç’un “masada kalırsa saymayalım” kararının yanlış olduğunu ortaya koymuş oldu. Oyun sırasında Elif sembolü düşürdüğünde bu kural gereği Esat Yontunç oyunu durdurdu. Bunun üzerine ünlüler itiraz etti. Fakat itirazlarını yanlış yapan ünlüler haklıyken haksız duruma düştüler. Yapılan açıklamayı tam dinlemeyen ünlüler alınan karara değilde başka şeylere itiraz ederek Acun Ilıcalı’yı çileden çıkardılar.

HAKEM OLARAK HATA YAPMADIK DEDİ AMA

Oyun sonrası yaptığı açıklamalarda Acun Ilıcalı Hakem olarak hata yapmadıklarını ve verdikleri kararların tamamen doğru olduğunu açıkladı. Fakat kaçırdığı şey Esat Yontunç’un sembolün vurulup küplerin üzerinden devrilmesini saymayalım demesinin hatalı olabileceğiydi. Verilen bu hatalı kararın oyunculara açıklandığını ve herkesin duyduğunu söyleyerek itirazların haksız olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı bu konuda sonuna kadar haklıydı ve ünlüler bu konuda hata yaptıklarını kabul etmiş oldular. Oysa yapmaları gerek kurala itiraz etmeleriydi.



] }

Bir cevap yazın