Barış’ın Oburluğu Başına Dert Açtı

Barış açlığının kurbanı oldu. Adada sürekli takım arkadaşlarının yemeklerine musallat olan Barış, sonunda arkadaşlarının hakkı olan yemekleri yerken yakalandı. Acun Ilıcalı konuyu konseyde açtı ve Barış ın hem fazla dondurma yediği hem de Yasin’in kekini yediği ortaya çıktı.

Birleşme sırasında ve birleşmeden sonra oyun ödülünde gönüllüler arasında yemek paylaşım krizi yaşanmıştı. Barış ın herkesten fazla dondurma yediğini iddaa eden arkadaşları Barış a karşı tepki göstermişlerdi. Bu durumu abartan Yasin Barış ı hırsızlık ile suçlamıştı.

HAKKI OLMAYAN DONDURMAYI DA YİYEN BARIŞ HEDEF TAHTASINDA

Konseyde Acun Ilıcalı tarafından sorulaan dondurmayı kim yedi sorusu üzerine gönüllüler eteklerindeki tüm taşları ortaya döktü. Barış ın hakkı olmayan dondurmayı yediğini belirten Yasin ve arkadaşları Barış ın bunu inkar ettiğini ve Yunus Emre nin hakkını yediğini söylediğini belirterek bunun doğru olmadığını söylediler ve Yunus Emre den yaşananları anlatmasını istediler.

YUNUS EMRE VİCDAN AZABIYLA GERÇEKLERİ AÇIKLADI

Yunus Emre yaptığı açıklamalarda Barış ın hem Yasin in kekini yediğini gördüğünü hemde dondurmadan fazla yediğini ve kendi hakkını Barış a vermediğini açıkladı. Bu açıklamalar üzerine zor durumda kalan Barış suçlamalara cevap veremedi ve konu uzamasın istiyorum diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.



] }

One thought on “Barış’ın Oburluğu Başına Dert Açtı

  • Nisan 19, 2020 tarihinde, saat 3:15 pm
    Permalink

    Barışa çok ayıp ettiler Yunus Emre’yi çok ayıplıyorum dedikoducu Mert sinsi ve kışkırtıcı benim fikrim orada doğru dürüs yarışmacı Barış Nisa. Berkan ünlülerden sadece cemre Barış efendi yalnızlığı seviyor bunun neresi kötü benim şampiyonam Barış Nisa dondurma konusundaysa çok ayıp ettiler Eski yarışmacılardan Ogeday ne efendiydi benim favorimdi şanpiyon oldu darası Barışa sizlere sabır ve sağlıklar diliyorum???

Bir cevap yazın