Afyonkarahisar’da 2. Baba-Çocuk Kampı Devam Ediyor Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Afyonkarahisar’da 2. ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Afyonkarahisar’da 2. bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Afyonkarahisar’da 2. dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Afyonkarahisar’da 2. bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Afyonkarahisar’da 2. Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Afyonkarahisar’da 2. Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Afyonkarahisar’da 2. için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Afyonkarahisar’da 2. içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Afyonkarahisar’da 2. Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Afyonkarahisar’da Valilik, Belediye ile Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü işbirliğinde düzenlenen “2. Baba- Çocuk Kampı” devam ediyor.

Etkinliğe kayıt yaptıran yaklaşık 250 aile, Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’ndeki termal altyapıya sahip Uluslararası Kamp Karavan Alanı’nda çadırlarını kurdu.

Kahvaltılarını yapan baba ve çocuklar, alanda sportif etkinlikler ile frizbi, survivor, kule, bataklı, arşimet, ben bilirim, tangram, saka, düz taban, kanal, rota ve nostaljik oyunlar oynadı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke de kamp alanını ziyaret ederek, baba ve çocukların oyunlarına katıldı.

Zeybek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincisini düzenledikleri etkinliğine yoğun katılım olduğunu söyledi.

Çocukların mutluluğunu görmenin en büyük kazanç olduğunu dile getiren Zeybek, “Çocuklarımız cıvıl cıvıl. Bu etkinliğimizi babalar ve çocukların baş başa hoşça vakit geçirmeleri için düzenledik. İl dışından 100’ün üzerinde, 150’ye yakın da Afyonkarahisar’ımızdan katılan ailemiz var. Etkinlik için alınan ücretin tamamı da Kızılay ve AFAD vesilesiyle depremzedelerimize bağışlandı.” dedi.

Yurdunuseven de Afyonkarahisar Belediyesinin düzenlediği etkinliklerinin kentin tanıtılmasına katkı sağladığını vurguladı.

Akülke, baba ve çocuk kampının ilerleyen yıllarda daha çok katılımlı gerçekleşmesi ve rekor kıracak bir organizasyon olması için çalışma yapacaklarını ifade etti.

Etkinlik kapsamında gün içerisinde Frigya gezisi yapılacak, ikramlar sonrası gece açık hava sineması izlenecek.

Kaynak: AA / Arif Yavuz – Spor

Anadolu Motor Karahisar Çocuk Baba Spor Haberler

Afyonkarahisar’da 2. Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Afyonkarahisar’da 2. Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Afyonkarahisar’da 2. ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Afyonkarahisar’da 2. Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Afyonkarahisar’da 2. Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Afyonkarahisar’da 2. sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Afyonkarahisar’da 2. için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.


] }

Bir cevap yazın