AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, sel felaketinin sorumlusu olarak İzmir Büyükşehir Belediyesini gösterdi Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. AK Parti ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, AK Parti bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. AK Parti dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. AK Parti bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. AK Parti Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de AK Parti Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra AK Parti için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi AK Parti içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. AK Parti Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, kentte yağan yağmur sonrası şehrin dört bir yanında yaşanan sel, baskın ve kanalizasyon taşmalarına yönelik İzmir Büyükşehir Belediyesine, “İzmir, yıllardır her yağmurda bu çileyi yaşıyor. İzmir’in çürümeye terk edilmiş altyapısı yenilenmek zorundadır” diyerek yüklendi.

İzmir’de dün yağan yağmur sonrası şehrin dört bir yanında su baskınları yaşandı, altyapı yetersiz kaldı. Göle dönen yollarda dizine kadar suda yürüyen, botla ilerleyen vatandaşların görüntüsünün ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi. AK Partili Saygılı, “İzmir, yıllardır her yağmurda bu çileyi yaşıyor. Hem de sorun ve çözümü belliyken yaşıyor. Köy görünüyor, yolu yöntemi ortada, kılavuz da var; ama bu görüntüler nakarat gibi hep karşımızda” dedi.

“İzmir’in köstebek yuvasına dönmesi, bu sel taşkınlarını yaşaması kader değil”

Saygılı, şöyle devam etti:

“İzmir’in köstebek yuvasına dönmesi, bu sel taşkınlarını yaşaması kader değil. Bıkmadan usanmadan söylemeye devam edeceğiz: Güzelim İzmir, altyapı, trafik gibi en temel sorunlarını çözemeyen, her defasında bu görüntülere sırtını dönerek bahaneler üreten CHP’li bir Büyükşehir Belediyesine maruzdur. Çaresizlik ve çözümsüzlüğe mahküm edilmiştir. Bıkmadan, usanmadan söylemeye devam edeceğiz, yapılacaklar bellidir. İzmir’in çürümeye terk edilmiş altyapısı yenilenmek zorundadır. Bu çağda, kanalizasyonu olmayan mahalle ve köylerinizle üçüncü büyük şehir olamazsınız. Türkiye Yüzyılı’nı böyle karşılayamazsınız. Her yağmurda, iş yerinden çıkıp karşıya şişme botla geçen İzmirliler, emin olun ki bunu bir oyun zannetmiyor. Arabalarıyla her yağmurda mahsur kalan, taşan mazgalları aşamayan İzmirliler yaşadıklarını ‘Sörvayvır’ zannetmiyor. Bir kenara yazıyor.” – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti İzmir Göle Politika Haberler

AK Parti Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, AK Parti Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece AK Parti ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

AK Parti Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

AK Parti Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer AK Parti sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde AK Parti için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.


] }

Bir cevap yazın