Sörvayvır ödül oyununu kim kazandı? Sörvayvır son bölümünde neler yaşandı? Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Sörvayvır ödül ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Sörvayvır ödül bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Sörvayvır ödül dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sörvayvır ödül bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Sörvayvır ödül Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Sörvayvır ödül Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Sörvayvır ödül için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Sörvayvır ödül içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Sörvayvır ödül Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Tv8 Fenomen yarışma programı Sörvayvır yeni sezonu 15 Ocak akşamı başladı. Sörvayvır tüm hızıyla devam ederken yarışmacıların kıyasıya rekabeti nefesleri kesmeye devam ediyor.Sörvayvır’da bu akşam yeni bölüm ekranlara gelecek. Dün akşam yaşanan erzak oyunu kazanını ve yarışın sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Sörvayvır ödül oyununu kim kazandı? Sörvayvır ödül oyununun ödülü nedir? Sörvayvır kim elendi? Sörvayvır son bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

SURVİVOR 2023 ÖDÜL OYUNUNUN KİM KAZANDI?

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Sörvayvır, başlar başlamaz televizyon dünyasına damgasını vurdu.21 Ocak Cumartesi günü yayınlanan bölüm sonrası ödül oyununu kimin kazandığı izleyiciler tarafındanmerak ediliyor. Sörvayvır yayınlanan en son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için rekabet ediyorlar. Sörvayvır’da ödül için ilk olarak kadınlar yarıştı.

Sörvayvır’da kadınlar ve erkekler yarışında 8′ ulaşan takım puanı alıyor. 21 Ocak Sörvayvır ödül oyununda kazanan taraf granola ve süt ödüllerini aldı. Sörvayvır’da ödül oyunu kadınlar mücadelesi ile başladı. Sörvayvır’da ödül oyunu için kadınlar mücadelesini 8-6’lık skorla gönüllüler kazandı. Gönüllüler takımı ödül için 1-0 skor ile öne geçen taraf oldu.

Sörvayvır’da erkekler mücadelesini kazanan taraf ise Ünlüler takımı oldu. Ödül oyununda 1-1 beraberlik sonrasında en iyiler yarışı yapıldı. En iyiler yarışında 2-2 beraberlik ardından bayrak yarışında ödül oyununu kazanan taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı, süt ve granola ödülünü kazandılar.

SURVİVOR 2023 ÖDÜL OYUNU ÖDÜLÜ NEDİR?

Dün oyunun galibi olan gönüllüler takımı yiyecek ödülü kazandı. Gecenin sonunda ise ‘anlat bakalım oyunu’ oynandı. Oyun esnasında eğlenceli anlar yaşanırken kazanan takım mini petivör bisküvinin sahibi oldu

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Sörvayvır’da oynanan dokunulmazlığın ardından kaybeden takım bir eleme adayı çıkaracak. Sörvayvır’da ilk eleme adayları şu şekilde :

Sörvayvır 2023‘ün ilk eleme adayı Seçkin Piriler oldu. 6 kişi Seçkin’in ismini yazdı.1 kişi Kürşat, 2 kişi ise Berdan’ın adını yazdı. Dün ise ikinci eleme adayı belli oldu. Pazartesi akşamı ikinci kez Ünlüler takımının ada konseyi oldu ve en çok ismi söylenen Berdan Mardini ikinci olarak eleme potasına girdi.

Sörvayvır 2023 Gündem Magazin Haberler

Sörvayvır ödül Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Sörvayvır ödül Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Sörvayvır ödül ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Sörvayvır ödül Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Sörvayvır ödül Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Sörvayvır ödül sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Sörvayvır ödül için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.


] }

Bir cevap yazın