Steam Deck 2022’de En Çok Oynanan Oyunları Açıkladı Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Steam Deck ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Steam Deck bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Steam Deck dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Steam Deck bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Steam Deck Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Steam Deck Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Steam Deck için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Steam Deck içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Steam Deck Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Steam Deck 2022'de En Çok Oynanan Oyunları Açıkladı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Valve tarafından üretilen yeni konsol Steam Deck 2022 yılında en çok oynanan oyunlarını açıkladı. 1. sırada Vampire Sörvayvırs yer alıyor.

Valve tarafından üretilen Steam Deck için 2022 yılı konsolun en önemli yıllarından biri oldu. İlk olarak çok kısıtlı sayılarda üretilen bu taşınabilir konsol, 2022 yılında halka açık hale geldi ve çok daha ulaşılabilir bir ürün oldu. Bu da tabii ki çıkan her ürünün en kritik dönemlerinden biri olan halkın yorumu dönemine girmesini sağladı. Oyuncuların konsola olan yorumları ise gayet olumlu yönde oldu.

Microsoft: Yeni Bethesda Oyunları Xbox’a Özel Olacak

Oyuncuların olumlu yorumlarıyla beraber “En İyi Oyun Donanımı” ödülünü de kazanan Steam Deck için talep her geçen gün daha da artıyor.

Steam Deck 2022’de En Çok Oynanan 20 Oyun

Resmi Steam Deck Twitter sayfasının yeni paylaşımı ise konsolun bu önemli yılında en çok oynanan 20 oyunun listesini paylaştı. Listenin başında bağımsız oyun endüstrisini sallayan gotik Rogue-lite oyunu Vampire Sörvayvırs ve hemen ardından yılın oyunu seçilen ELDEN RING yer alıyor.

Listenin tamamı ise şu şekilde:

Vampire Sörvayvırs

Elden Ring

The Witcher 3: Wild Hunt

Hades

Persona 5 Royal

Red Dead Redemption 2

Stardew Valley

Cyberpunk 2077

Grand Theft Auto V

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Valheim

God of War

Fallout 4

Brotato

Slay the Spire

The Binding of Isaac: Rebirth

No Man’s Sky

Horizon Zero Dawn

Marvel’s Spider-Man Remastered

Monster Hunter Rise

Listenin başında herkesi kendine bağımlı eden son zamanların en popüler Rogue-lite oyunu Vampire Sörvayvırs yer alıyor. Listenin paylaşılmasından önceki 3 ay boyunca da Steam Deck’in en çok oynanan oyunu olan Vampire Sörvayvırs, rahat oynanabilen ve uzun zaman istemeyen doğasıyla bu taşınabilir konsol için biçilmiş kaftan.

Hemen sonrasında ise 2022’nin Yılın Ödülü seçilen ELDEN RING yer alıyor. Çıkışı itibariyle aylar boyunca tüm dünyanın ağzında dolaşan bu oyunun neden 1. olmadığını sorgulayan hayranlar olabilir.  Ancak Vampire Sörvayvırs ELDEN RING’e kıyasla çok daha ucuz ve erişilebilir bir oyun olduğu için hitap ettiği oyuncu sayısı çok daha fazla oldu.

Liste aynı zamanda oldukça eski oyunları da barındırıyor. Binding of Isaac: Rebirth, GTA V, The Elder Scrolls: Skyrim ve Fallout 4 üzerinden yıllar geçmiş oyunlar. En eskileri olan GTA V Steam’e 2015 yılında eklenmiş olsa da oyunun orijinal çıkışı 2013, yani neredeyse 10 sene önce.

Valve Steam Deck hakkında bazı performans gelişimi üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Daha uzun şarj dayanıklılığı, daha iyi bir ekran gibi donanım güncellemelerini Steam Deck’in sonraki nesillerinde görmemiz mümkün. Ancak bu gelişmelerin yakın zamanda olmayacağının da altı çizildi.

Kaynak: SaveButonu / Gamegar

Steam Deck valve Steam Gamegar Haberler

Steam Deck Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Steam Deck Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Steam Deck ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Steam Deck Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Steam Deck Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Steam Deck sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Steam Deck için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.


] }

Bir cevap yazın