Şeyma Subaşı’nın ablası Sörvayvır Panorama’da! Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl boyu kaç instagram adresi ne?

Şeyma Subaşı'nın ablası Sörvayvır Panorama'da! Kübra Açıl kimdir? Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl boyu kaç instagram adresi ne? Sörvayvır 2022

Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl Subaşı TV8 yorumcuları arasında yer aldı. Sörvayvır Panorama yorumcuları arasında yer alan Kübra Açıl merak uyandırdı. Acun Ilıcalı ’nın sunduğu TV8 ’in sevilen yarışması Sörvayvır All Star 2022 yılına da damga vuruyor. İşte Kübra Açıl ’a dair bilgiler…

Kübra Açıl kimdir?

Kübra Açıl, sunuculuk ve spor muhabirliği kariyeriyle biliniyor. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Açıl, kamera önünde ve arkasında da görev almıştır. “Yetenek Sizsiniz” ve “Sörvayvır”da görev aldı .Şeyma Subaşı’ya çok benzetilen Kübra Açıl’ın bir de Duru adında bir kızı var.



Sıkça Sorulan Sorular

Nagihan Karadere, Adem Kılıççı, Avatar Atakan gibi başarılı isimler ünlüler takımında yer alırken, gönüllüler takımında ise Ogeday Girişken, Ardahan Uzkanbaş gibi sevilen isimler yer alacak.

Survivor 2022 15 Ocak 2021 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2022 All Starın Dominik te çekileceği kesinleşti.

Acun Ilıcalı nın adaya her gelişi olay olduğu için bu yılki gelişi ile ilgili sır merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın