Tunahan Ak kimdir? Masterchef Tunahan Ak kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak biyografisi!

Tunahan Ak, Master Şef Türkiye yeni sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Genç yarışmacı adayı, eğlenceli ve özgüven tavırlarıyla şimdiden adından söz ettiriyor. Çikolata üreten bir firmada çalışan Tunahan Ak’ın ası kadroda yer alıp almayacağı merak ediliyor. Peki, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu Tunahan Ak kimdir? Masterchef Tunahan Ak kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak hayatı ve biyografisi nedir? Tunahan Ak mesleği nedir? İşte detaylar haberimizde…

TUNAHAN AK KİMDİR?

Yarışmaya katıldığı ilk bölümde patates yatağında bonfile yapan Tunahan Ak, iki jüri üyesinden “evet” oyu alarak ikinci tura çıkmayı başardı. Master Şef Türkiye 2021 eleme turuna gelen Tunahan Ak, 19 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okuduğunu ve 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını söyledi.

Hayatında bir değişiklik olması adında yarışmaya katıldığını belirten Tunahan Ak, Master Şef Türkiye’ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söyledi.



] }

Bir cevap yazın