Sörvayvır sembol oyununu kim kazandı 2021? 1 Şubat Sörvayvır erkekler performans oyunu kazananı

Sörvayvır sembol oyununu kim kazandı 2021? 1 Şubat Pazartesi Sörvayvır 2021’de üçüncü sembol oyunu, üç yeni yarışmacı ile rekabet arttı. Birleşme partisi öncesinde avantajı elde etmek, ödülü kazanmak isteyen erkek yarışmacılar kıran kırana bir mücadele ortaya koydular. Günün sonunda üçüncü sembolü kazanan yarışmacı belli oldu. Sörvayvır 2021 performans oyunu detayları…

SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sörvayvır 2021’de haftanın sembol oyunu ilk olarak erkek yarışmacılar arasında oynandı. Bunun için ise parkura çıkan taraf ilk olarak Ünlüler takımı oldu. İlk iki sembolü alan Sergen, bu sefer İsmail’e yenilerek elendi. Ünlülerde İsmail, Gönüllülerde Steven finale çıkan isimler oldu. İkili arasındaki kıyasıya mücadelede galip gelen ve sembolü kazanan İsmail Balaban oldu.

PERFORMANS OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

Sörvayvır’da bu haftanın performans oyununda kazanan yarışmacı ton balıklı sandviç alacak. Aynı zamanda bu ödülden seçtiği üç arkadaşının faydalanmasını sağlayabilecek.

SURVİVOR 2021’İN YENİ YARIŞMACILARI

Sörvayvır 2021’de Ünlüler ile Gönüllüler takımların üç yeni yarışmacı katıldı. Sörvayvır 2021’in yeni yarışmacıları Doğan Keser, Gonca Kakar, Aleyna Çalışkan. Ünlüler takımına Doğan ve Gonca, Gönüllüler takımına ise Aleyna katıldı.

SURVİVOR’DA FUTBOL MAÇININ ÖDÜLÜ NE OLDU?

Sörvayvır Türkiye‘nin sevilen oyunlarından biri olan futbol maçı, bu akşam ilk defa oynandı. Ünlüler ile Gönüllüler takımı yarışmacıları, kum üzerinde futbol yeteneklerini sergiledi. Bu müthiş mücadele içinde geçecek oyunda kazanan takım Oreo bisküvi yeme şansını elde etti.

SURVİVOR’DA FUTBOL MAÇINI – ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sörvayvır Türkiye’de kum saha futbol maçı büyük bir heyecana ve mücadeleye neden oldu. Sörvayvır futbol maçında Birbirinden güzel gollerin ve karşılaşmaların ekrana geldi. Müthiş karşılaşmaların yaşandığı oyunda ilginç anlar, değişik ve güzel goller nefes kesti. Günün sonunda Sörvayvır’da ödül oyununu kazanan takım 10-7 skorla Ünlüler oldu



] }

Bir cevap yazın