Yufkaya burnunu silen fenomenden garip savunma: Yardımlarım niye haber olmuyor?

Paylaştığı bir videoda elinde tuttuğu yufkaya burnunu sildiği görüntü ile büyük tepki çeken sosyal medya fenomeni Ebru Sever Türk, yeni bir video daha yayınlayarak hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

“BUNUN BİR HABER DEĞERİ YOK”

Daha önce birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldığını ancak bunların haber yapılmadığını belirten fenomen, “Evleri başlarına yıkılan insanların evlerini yıkıp yeniden yaptık. Bu yaptıklarımın bir kere bile haber değeri olmadı. Ekmeği çevirip parmağımla gözümü siliyorum diye linç yiyorum. Ben ekmeği ayaklar altına alıp çiğnemedim, ben ekmeği duvardan duvara vurmadım. İşi ölmüş rahmetli babama, dine, başörtüsüne kadar getirmiş olmanız gerçekten iğrenç. Bunun bir haber değeri yok. Bize bu kadar basit haberlerle gelmeyin” ifadelerini kullandı.

“İNSANI ÇILDIRTMAK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ”

Yayınladığı videoya “Eğer iyilikleri haber olmak için yapıyorsanız samimiyetinizden şüphe ederim” şeklinde yorum yapan bir takipçisine de yanıt veren fenomen, şu satırlara yer verdi: “Siz insanı çıldırtmak, çizgisini bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ben de insanım. Senin gibi duygularım var sinirlenip çizgimden çıkabiliyorum. Yeter ama.”

Yufkaya burnunu silen fenomenden garip savunma: Yardımlarım niye haber olmuyor? Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın