Eşini öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç, Emre Aşık’ı affetme şartlarını sıraladı

Daha Önceki futbolcu Emre Aşık’la çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Yağmur Sarnıç, katıldığı bir programda sansasyonel açıklamalara imzalaydı.

“Ne söylemek istersin?” sualine, Emre Aşık’a “Mutlu musun?” diyen Sarnıç, “Konutumu geri verirse ve gelip benden özür dilerse, Emre’yi bağışlarım” ifadelerini kullandı.

“FUHUŞ DAMGASI YEMEMEK İSTERDİM”

Dikkat toplayan ifadeler kullanan Yağmur Sarnıç, laflarını şöyle sürdürdü:

“Geriye dönmek isterdim. Fuhuş¸ damgası yememek, muntazam bir biçimde uyuşmak isterdim.”

“BAŞA GELEN ÇEKİLİR”

Sarnıç, “10 sene sonra bu vaziyet çocuklarınıza nasıl açıklayacaksınız?” sualine verdiği yanıtla dikkat çekti. Sarnıç, mevzubahisi suali “Bir biçimde açıklayacağız başa gelen çekilir. Bunu düzenlemekte bozmakta bizim elimizde” biçiminde cevapladı.

NE OLMUŞTU?

Emre Aşık, geçtiğimiz aylarda daha önceki eşinin kendisini cezaevi kaçaksı Erdi Sungur’la can verdirtmek için tetikçi yakaladığını iddia etmiş ve şikâyetçi olmuştu. Aşık’ın boşanma arifesinde olduğu Yağmur Sarnıç ise iddiaları kabul etmemişti.

Eşini öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ı affetme şartlarını sıraladı Magazin Sörvayvır 2020
Eşini öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddia edilen Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ı affetme şartlarını sıraladı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın