Çukur’da sürpriz gelişme! ‘İdris Baba’ diziye geri döndü

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memili, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran ve Nejat İşler gibi adların paylaştığı Çukur’un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni kısmına daha evvel dizide yer almış Ercan Kesal İdris ve Çetin Sarıkartal Paşa davetli olacak.

ERDAL KESAL, SELİM’İN VEDASINDA ORTAYA ÇIKIYOR

Ercan Kesal’ın canlandırdığı ‘İdris’ şahsiyeti ikinci sezon finalinde, Çetin Sarıkartal’ın canlandırdığı ‘Paşa’ şahsiyeti ise birinci sezon finalinde diziye veda etmişti. Dizide Selim şahsiyetini canlandıran Öner Erkan’ın vedasının yaşanacağı yeni kısımda, iki oyuncunun flashback sahnelerinde yer aldığı görülüyor.

Çukur'da sürpriz gelişme! 'İdris Baba' diziye geri döndü Magazin Sörvayvır 2020

YENİ KISIMDA NELER OLACAK?

Çağatay’ın kurduğu tuzakla Koçovalılar’a büyük bir ateş düşecek ve Selim, Yamaç’ın kucağında son soluğunu verecek. Koçovalı ailesi Selim’in vefatıyla derinden sarsılırken Akın, babasının acısıyla hamleye geçecek. Koçovalılar kaybettikleri oğullarının yasını meblağken Çukur onları yalnız vazgeçmeyecek ve Selim’in cenazesinde duygu yüklü anlar yaşanacak. Ogeday’ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz’in amaç tahtasında bulurken, işleri lehine tercümanın yollarını arayacak. Koçovalı ailesi Selim’in kaybıyla yüzleşmeye çalışırken ağabeyinin intikamını almaya yemin eden Yamaç, Cengiz’e hiç beklemediği bir darbe indirecek.

Çukur'da sürpriz gelişme! 'İdris Baba' diziye geri döndü Magazin Sörvayvır 2020
Çukur'da sürpriz gelişme! 'İdris Baba' diziye geri döndü Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın