Yağmur Sarnıç’tan çocuk özlemi çeken Seren Serengil’e sert sözler

Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Sarnıç ve Emre Aşık’ı boşanma süreciyle yakından ilgilenen Seren Serengil, dünkü programında “Yağmur, Emre’ye zina yaptı” dedi. Bu laflar üzerine küplere binen Sarnıç ise Serengil’i seneler evvel söylediği “Bekaretimi anneme verdim” ifadesi üzerine tenkit etti.

“GEL BEN SANA DA BİR TANE ÇOCUK DOĞURAYIM

Yaşar İpek ile konutlu olduğu yarıyılda tüp bebek rehabilitasyonu gören Seren Serengil hamile kalmış ancak yaşadığı güç günlerden sonra bebeğini kaybetmişti. Yağmur Sarnıç ise senelerdir çocuk özlemi sürüklediğini söyleyen Seren Serengil hakkında Instagram’dan şunları söyledi: “Dostlar şaka maka bir tarafa ben gerçekten bu mitomoni hastası teyzemize üzülüyorum. Baksanıza annesi minik yaşta pavyona satmış oda inadına gitmiş birinin altına uyumuş çok üzüldüm… Teyze gel anlat içini dök başka kime sattı anan seni biz sana dayanak olalım yoksa sonun hiç iyi değil. Bana bak yoksa çocuk yapmana da mı anan mani oldu. O yarıyıl sana kızıp maşayla dağlayıp kısır mı etti? Sen üzülme gel ben sana da doğurayım bir tane. Onunla uğraş sen piyasadan elini çek kıyamam sana ben ne de olsa doğurgan bayanım ayol istediğim zaman evlenir yeniden doğururum ama sana çok üzülüyorum. Yazık ah canım benim.”

Yağmur Sarnıç'tan çocuk özlemi çeken Seren Serengil'e sert sözler Magazin Sörvayvır 2020

SENELER EVVELKİ LAFLARI YİNE GÜNDEM OLDU

1995 senesinde mülakat veren Seren Serengil, “Bakire misin?” suali üzerine “Hayır, bakire değilim… Seneler evvel bekaretimi kaybettim… Adını veremem çok ayıp olur. Ünlü birisi, etrafında da bir istif bayanlar vardır. Annem iki sene sonra duydu ‘İyi halt ettin değil mi! Yakışıyor mu sana?’ dedi, kızdı. annem beni hiçbir zaman gelişmiş olarak görmedi. Ve bu surattan da cinselliği de seksi de annemle konuşamadım. Zati beni gelişmemiş gördüğü için ona bir başkaldırıydı ilk cinselliği yaşamam” demişti.

Yağmur Sarnıç'tan çocuk özlemi çeken Seren Serengil'e sert sözler Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın