Kısa süreli küslük yaşayan Deniz Seki ve Demet Akalın barıştı

Geçtiğimiz ay İbo Show’a davetli olan Deniz Seki, Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Öğreneceksiniz’ şarkısını seslendirmişti. Şarkıyı söylerken detone olan Seki’yi meslektaşı Çağla da tenkit etti. Deniz Seki ve Çağla arasındaki detone müzakeresi gelişmiş ve ikili, sosyal medya üzerinden kavga yaşamıştı. Seki, bu vakanın ardından yakın dostu Demet Akalın’ın programında Çağla’yı görünce sanki küplere binmişti. Akalın ve Alişan’a tepki gösteren Seki, ikiliyi sosyal medyada yasaklamıştı.

“DARILLIKLAR, ASABİLİKLER HEPSİ ÖYKÜ”

Evvelki gün menajeri Taylan Güçeli’yi kaybeden Deniz Seki, darıl olduğu insanlarla barışma kararı aldı. Demet Akalın’ın şarkı çıkardığını bilen Seki, klibi paylaşarak dostuna zeytin dalı uzattı. Instagram hesabından paylaşım yapan Seki “İki gün evvel çok beğendiğim bir arkadaşımı kaybettim. Darıllıklar, asabilikler hepsi öykü. Sen benim kaç senelik dostumsun. Yeni şarkının yolu sarih olsun” ifadelerini kullandı.

Kısa süreli küslük yaşayan Deniz Seki ve Demet Akalın barıştı Magazin Sörvayvır 2020

“YAŞANANLARI UNUTTUK GİTTİ”

Demet Akalın ise “Deniz benim için bedelli. Fazla hassaslık yaptı ancak bizim arkadaşlığımız can verene dek sonsuzdur. Unuttuk gitti” diyerek bu konuyu tatlıya bağladı.

DENİZ SEKİ’YE SERT LAFLARLA YÜKLENMİŞTİ

Demet Akalın, Çağla’yı davetli aldığı için kendisine “Senin arkadaşlığın bu kadar mı?” diyen Deniz Seki’ye “Ben senin yanına cezaevine geldim, savcılığa gittim ve duruşmalarda aylarca uğraştım öğreniyorsun. O kavuşturma kağıdını alabilmek için anam ağladı. Özel yaşamımla da ilgili. Annem ağladı ayrı, ben ağladım ayrı. Arkadaşlık filan bunları geçiniz, ben kavramıyorum ki seni. Biz sana pazartesi günü dedik. Üstelik Çağla buraya iki haftadır gelecekti zati kız şarkısını bekliyordu. Sana inat olsun diye değil. Dün o kadar sinirim bozuldu ki. Sen neredeydin? Ben boşandım, bana haciz geldi. Ben hiç telefon açmadan kapıyı açtığımda orada Işın Karaca ve Suat Ateşdağlı vardı. Sesim titriyor asaptan, daha fazla konuşmayacağım” demişti.

Kısa süreli küslük yaşayan Deniz Seki ve Demet Akalın barıştı Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın