Uğur’un diskalifiye edilmesinin ardından eleştirilerin hedefi olan Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu

TV8 ekranlarında yayınlanan Master Şef’te bir diskalifiye hadiseyi yaşandı. Müsabakacılardan Uğur Yılmaz Deniz, seneler evvel sosyal medya hesabından yaptığı küfür ve hakaret içerikli paylaşımlarından dolayı diskalifiye edildi. Müsabakanın pazar günü ekrana gelen kısmında ise elenen Uğur, yazdıklarından dolayı pişman olduğunu belirterek dakikalarca gözyaşı döktü.

“UĞUR’UN KENDİSİNİ İFADE ETMESİNİ SAĞLADIK”

Uğur’un ağladığı anların ekrana verilmesinin ardından Acun Ilıca’ya tepki yağdı. Tenkitlerin ardından Ahmet Hakan’a konuşan namlı televizyoncu şunları söyledi: “Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir kalite taşımasaydı belki gidişat derlenebilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık. Uğur’u ekranda kaderlerken… Kendisini ifade etmesine ihtimal tanıdık. Emelimiz Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu emelimizi sağladık.”

Uğur'un diskalifiye edilmesinin ardından eleştirilerin hedefi olan Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu Magazin Sörvayvır 2020

“UĞUR MAĞDURİYET YAŞARSA BEN YANINDAYIM”

“Biz her zaman müsabakacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm cemiyeti etkileyen içten pişmanlıktan sonra Uğur bu mevzuyla alakalı bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım” ifadelerini kullandı.

Uğur'un diskalifiye edilmesinin ardından eleştirilerin hedefi olan Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu Magazin Sörvayvır 2020





] }