Eski Master Şef yarışmacısı Güzide Mertcan’dan Uğur Yılmaz Deniz’in diskalifiye edilmesine tepki

Master Şef Türkiye müsabakasıyla ismini duyuran ve şimdilerde kendi açtığı restoranıyla ilgilenen Güzide Mertcan, seneler evvel yaptığı paylaşımlardan dolayı Master Şef diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz hakkında sansasyonel bir paylaşım yaptı.

“YARIŞMACILARIN HESAPLARI EVVELDEN SORGULANMALI”

Dün akşam üzüntüye kısmıyla ekrana gelen kısımda Uğur’un diskalifiye olduğu için gözyaşı döktü anların dakikalarca gösterilmesine tepki gösteren Mertcan, Instagram yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Bu gece hakkında bir şeyler söylemeye mecburi seziyorum. Öncellikle bu dost ettiği küfürler suratından yarışamıyorsa sosyal medyalar evvelden sorgulanmalı çok güç değil en fazla kaç müsabakacı var. Ona göre müsabakacı tercihleri yapılmalı. Tamam bu güne kadar bu stil bir vaziyet yaşanmadı diskalifiye kararı verildi. TV karşısında bu sahnelerin gösterilme nedeni ne?”

“YAŞAMIMDA DAHA ACAYİP DAKİKALAR YAŞAMADIM”

İzleyen herkes ‘ya yazık gençken yapmış cezası bu olmamalıydı’ dedi mi? Dedi… Çocuğun haline üzüldük mü üzüldük. Bakıyorum saniyeler içinde görülmemiş bir süratle takipçisi çoğalıyor. Ee o zaman şu an yaşanan ne? Yapılan bir kusurdan dolayı bir genci ağlatmak, ardından o kusuru yapan gençten kahraman çıkartmak. Yaşamımda daha acayip dakikalar yaşamadım.”

Eski Master Şef yarışmacısı Güzide Mertcan'dan Uğur Yılmaz Deniz'in diskalifiye edilmesine tepki Magazin Sörvayvır 2020
Eski Master Şef yarışmacısı Güzide Mertcan'dan Uğur Yılmaz Deniz'in diskalifiye edilmesine tepki Magazin Sörvayvır 2020





] }