Derya Tuna, eski eşi İbrahim Tatlıses’in programıyla ilgili konuştu: Sesim güzel olsa konuk olurdum

Bir yarıyıl hem ekranlarda hem de sahnelerde yer alan Derya Tuna, alışveriş yaparken ortaya çıktı. Tuna, dokuz yıl sonra ekrana ‘İbo Show’ ile geri dönen İbrahim Tatlıses’in ilk yayınına çiçek göndermişti.

TUNA’DAN MİZAHLI YANIT

Derya Tuna, 9 yıl sonra ekranlara geri dönen daha önceki eşi İbrahim Tatlıses’in programına davetli olup olmayacağı sorulması üzerine ”Sesim hoş olsa gidip bir türkü söylerdim” diyerek mizahlı bir yanıt verdi.

DERYA TUNA KİMDİR?

Derya Tuna, 17 Temmuz 1965 senesinde doğdu. İbrahim Tatlıses ile tanışmadan evvel Yenikapı’daki gazinolarda sahneye çıkan bir şarkıcıydı.

1983’te Günah filminin çekildiği yarıyılda İbrahim Tatlıses ile tanıştı. Bu ilişkisinden ‘İdo’ adlı bir oğlu oldu. İkili beraber yaşamaya başladıktan sonra Derya Tuna’nın sahne yaşamı da sona ermiştir. Derya Tuna, 1983 senesinde Günah, 1985’de Yalnızım ve 1987 senesinde Gülüm Benim adlı filmlerde İbrahim Tatlıses ile beraber rol almıştır. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çifti beraberliklerinin 18’inci senesinde yollarını 2001 de ayırdı. İbrahim Tatlıses’e karşı sahneye çıkmaya karar verdiği o senelerde, şeffaf giyindiği için 14 Ekim 2002’de Hüseyin Bozan tarafından bacağından vurulmuştur.13 Ağustos 2018 tarihi itibariyle Kanal D ekranlarında yayınlanan “4 Kadın Zamanı” adlı programda Eylül Öztürk, Hande Ataizi ve Seray Beğenir ile beraber sunuculuk yapmaktadır.

Derya Tuna, eski eşi İbrahim Tatlıses'in programıyla ilgili konuştu: Sesim güzel olsa konuk olurdum Magazin Sörvayvır 2020
Derya Tuna, eski eşi İbrahim Tatlıses'in programıyla ilgili konuştu: Sesim güzel olsa konuk olurdum Magazin Sörvayvır 2020





] }

Bir cevap yazın