Eksen.com Birleşme Partisi 2021 e gidebilirsiniz – Birleşme Hangi Tarihte Yapılacak?

Eksen.com Birleşme Partisi yolcusu kalmasın. Eksen üyelerini Sörvayvır a götürüyor. Acun Ilıcalı açıkladı. Eksen e üye olanlar birleşme partisine gidebilecek. Exxen, 100 Survivor Severi Survivor’a götürüyor. Çekilişle belirlenecek 50 şanslı Exxen üyesi, 1 yakını ile birlikte Dominik’e gitme şansına sahip oluyor. Bu muhteşem partiye katılmak, yarışmaları izlemek ve Survivor heyecanını Ada’da yaşamak için eksene üye olursanız, bu şansı yakalayabilirsiniz. 100 Survivor Severi Dominik’e götürecek özel uçak 23 Mart’ta kalkıyor. Üstelik pasaport yeterli, vize gerekmiyor. Ada birleşme partisi izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Her yıl belli bir yarışmacı sınırına ulaşınca ünlüler ve gönüllüler adası birleşiyor. Şarkılar, gösteriler, yemekler birbirinden güzel sürprizlerle Sörvayvır birleşme partisi düzenleniyor. Kullanıcılar Sörvayvır birleşme partisi ne zaman, hangi tarihte merak ediyor.

SURVIVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN 2021?

Eksen.com Birleşme Partisi 2021 e gidebilirsiniz - Birleşme Hangi Tarihte Yapılacak? Sörvayvır 2021  Eğlenceli anların yaşandığı Sörvayvır geleneksel birleşme partileri sürüyor. Yarışmanın takipçileri ise elemeler ve yedek yarışmacı transferleriyle birlikte Sörvayvır 2021 birleşme partisini sorguluyor. Acun Ilıcalı 13 şubat eleme konseyinde birleşme partisi için açıklamada bulundu. Ilıcalı, parti içi net tarih vermese de 2021 birleşme partisi için hazırlıkların başladığını belirtti. Sonuç olarak Sörvayvır 2021 sezonunun birleşme partisi çok uzakta sayılmaz.

Eksen.com Birleşme Partisi Yolcusu Kalmasın

Eksen.com a üye olarak sizde bu birleşme partisinde yer alabilirsiniz. 100 Survivor Severi Dominik’e götürecek Acun Ilıcalı nın özel uçağı 23 Mart’ta kalkıyor. Bu uçakta yer alabilir ve sörvayvırın bir parçası olabilirsiniz. exxen üyesi olmak için internet sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Survivor 2021 Birleşme Partisi Nerede Çekilecek

Survivor 2021 birleşme partisi için kritik tarih Mart 2021. Pandemi sebebiyle Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik’te çekilmesi kesinleşti. Sörvayvır hayranları arasından Eksen üyesi olanlar seçilecek ve partiye katılmak üzere 23 Mart da yola çıkacak. Buradan da anlaşılacağı üzere birleşme partisi mart sonunda ya da Nisan başında yapılacak.

 



Sıkça Sorulan Sorular

Survivor 2021 yarışmacılarından bazıları Eski Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Başpehlivan İsmail Balaban, Milli Atlet Meryem Kasap.

Sörvayvır 2021 sezonunun birleşme partisi çok uzakta sayılmaz. Mart sonunda olabilir.

Survivor 2021 Birleşme partisi Dominik te çekileceği kesinleşti.

Bir cevap yazın