Eski Sörvayvır şampiyonu Turabi Çamkıran, depremde evi yıkılan teyzesi için yardım istedi Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Eski Sörvayvır ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Eski Sörvayvır bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Eski Sörvayvır dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Eski Sörvayvır bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Eski Sörvayvır Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Eski Sörvayvır Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Eski Sörvayvır için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Eski Sörvayvır içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Eski Sörvayvır Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Kahramanmaraş‘ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde 10 ilimizde ağır yıkımlar meydana geldi. Daha önce birkaç kez Sörvayvır’a katılan ve şampiyon olan Turabi Çamkıran’ın teyzesinin yaşadığı ev de depremde yıkıldı.

“TEYZEMİN EVİ YIKILDI, ÇADIR YETİŞTİRİN”

Kahramanmaraş’taki ailesinin evleri yıkıldığı için soğuk havada kaldıklarını söyleyen Çamkıran, Instagram hesabından yardım çağrısında bulunarak “Sevgili teyzem ve ailesi Elbistan’da mahsur kaldı. Evleri yıkık! Biliyorum hepiniz bir yerlere koşturuyorsunuz ama illa ki bir kişi boştur. Lütfen biri teyzeme çadır yetiştirsin. Benim seyahat etmem yasak. Yoksa çoktan sırtımda çadırla orada olmuştum. Geç olmadan çıkın yola, annemi arayın, hemen ulaşın” dedi.

“HAYATIM BOYUNCA BU KADAR PARÇALANMADIM”

Uzun süredir ABD’de yaşayan ve sağlık sorunları yaşadığı için ülkeye gelemediğini söyleyen Turabi Çamkıran, deprem felaketinden dolayı yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi: “Hayatım boyunca hiç bu kadar ağlamadım, parçalanmadım, yıkılmadım ve de çaresiz kalmadım. Geçmiş olsun Canım Türkiye’m.”

Saatler sonra Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan ünlü isim, teyzesine çadır gittiğini ve durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Eski Sörvayvır şampiyonu Turabi Çamkıran, depremde evi yıkılan teyzesi için yardım istedi Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Eski Sörvayvır şampiyonu Turabi Çamkıran, depremde evi yıkılan teyzesi için yardım istedi Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Eski Sörvayvır şampiyonu Turabi Çamkıran, depremde evi yıkılan teyzesi için yardım istedi Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Depremzedeler İçin Ücretsiz Barınma Yerleri SON DEPREMLER: Türkiye ve dünyadan son dakika depremler listesi.

Turabi Çamkıran Kahramanmaraş Deprem Magazin Haberler

Eski Sörvayvır Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Eski Sörvayvır Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Eski Sörvayvır ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Eski Sörvayvır Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Eski Sörvayvır Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Eski Sörvayvır sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Eski Sörvayvır için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





] }

Bir cevap yazın