2 kanser türüyle mücadele eden Nagihan Karadere, gözyaşlarına hakim olamadı: Sörvayvır hayatımı altüst etti Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. 2 kanser ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, 2 kanser bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. 2 kanser dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. 2 kanser bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. 2 kanser Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de 2 kanser Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra 2 kanser için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi 2 kanser içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. 2 kanser Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Daha önce 3 kez Sörvayvır’da mücadele eden Nagihan Karadere, bugün Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Kanser sürecinden bahseden Karadere, canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

“KANSERİN BAŞINDAYIM, İLAÇ KULLANIYORUM”

Göğüs ve rahim kanseriyle mücadele eden Karadere, sağlık durumuyla ilgili “Sörvayvır’dan dönünce bağışıklık sistemim çöktü. 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım. Her yerimde zona çıktı. Ben üzüntüden ve düşürdüğüm böbrek taşından olduğunu düşünürken kanseri öğrendim. Rahim ve göğüs kanserinin de başındayım. Yurt dışında getirilen geliştirilmiş ilaçlar kullanıyorum. Sporcu olduğum için vücudumdaki en ufak sorunun ne olduğunu görüp anlayabiliyorum. Kendimdeki sıkıntıları fark edince hemen doktoruma gittim. Sörvayvır’da steril olmayan bir ortamdan geldim. Hastalığımın konuşulduğu gibi Sörvayvır’la hiçbir alakası yok” dedi.

2 kanser türüyle mücadele eden Nagihan Karadere, gözyaşlarına hakim olamadı: Sörvayvır hayatımı altüst etti Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

“SURVIVOR HAYATIMI ALTÜST ETTİ”

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı Sörvayvır Panorama’da yarışmanın sahte olduğunu söyleyerek Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere için “Nagihan birinci olamadığı için bozuldu. O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim” demişti. Ilıcalı’nın bu sözlerine çok kırıldığını söyleyen Karadere, gözyaşlarına hakim olamayarak “Sörvayvır benim hayatımı altüst etti. 1 yaşındaki çocuğumu bıraktım, evliliğim bitti. Ben kundaktaki bebeğimi bırakarak Sörvayvır’a gittim. Acun Bey’in o sözleri kasıtlı olarak söylemediğini biliyorum. Zoruma gitti. Bu kadar emek vererek rekor kırdığım bir olayda bunların söylenmesi üzdü. Aramızda sıkıntı yok, o sözlerden sonra hemen konuştuk.

Nagihan Karadere Magazin Haberler

2 kanser Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, 2 kanser Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece 2 kanser ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

2 kanser Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

2 kanser Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer 2 kanser sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde 2 kanser için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





] }

Bir cevap yazın