Sörvayvır’da havlu atan Berdan Mardini, havalimanında gözyaşlarına hakim olamadı Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Sörvayvır’da havlu ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Sörvayvır’da havlu bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Sörvayvır’da havlu dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sörvayvır’da havlu bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Sörvayvır’da havlu Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Sörvayvır’da havlu Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Sörvayvır’da havlu için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Sörvayvır’da havlu içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Sörvayvır’da havlu Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Geçirdiği rahatsızlık sonrası Sörvayvır macerası 15 gün süren Berdan Mardini, yurda döndü. Önceki gün Dominik Cumhuriyeti’nden gelen Mardini’nin annesi ve çocuklarıyla ilk buluşması duygu dolu anlara sahne oldu.

“15 GÜNDE 6 KİLO VERDİM”

Gözyaşlarına hakim olamayan Mardini, “Evlatlarımdan, ailemden 15 günde olsa uzak olmam beni en çok zorlayan şey oldu” dedi. Sakallı imajı ve zayıflamış haliyle dikkat çeken Berdan Mardini, “15 günlük süre zarfında 6 kilo verdim. Anamın yemeklerine hasret kaldım” diye konuştu.

YARIŞMADAN AYRILMAK İSTEDİ

Bir süredir oyunlarda neden yer almadığı merak konusu olan Berdan Mardini’nin geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle Sörvayvır’a devam edemeyeceği açıklandı. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini’nin gitmek istediğini söyledi.

Sörvayvır'da havlu atan Berdan Mardini, havalimanında gözyaşlarına hakim olamadı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Sörvayvır'da havlu atan Berdan Mardini, havalimanında gözyaşlarına hakim olamadı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Sörvayvır'da havlu atan Berdan Mardini, havalimanında gözyaşlarına hakim olamadı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Berdan Mardini Magazin Haberler

Sörvayvır’da havlu Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Sörvayvır’da havlu Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Sörvayvır’da havlu ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Sörvayvır’da havlu Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Sörvayvır’da havlu Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Sörvayvır’da havlu sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Sörvayvır’da havlu için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





] }

Bir cevap yazın