Acun Ilıcalı, Sörvayvır 2023 takımlarından ilk kareleri paylaştı Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Acun Ilıcalı, ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Acun Ilıcalı, bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Acun Ilıcalı, dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Acun Ilıcalı, bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Acun Ilıcalı, Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Acun Ilıcalı, Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Acun Ilıcalı, için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Acun Ilıcalı, içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Acun Ilıcalı, Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Her yıl büyük bir ilgiyle izlenen Sörvayvır 2023, 15 Ocak Pazar akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Çekimler için Dominik Cumhuriyet’ine giden Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından takımlardan ilk kareleri paylaştı.

TAKIMLARDAN FOTOĞRAFLAR GELDİ

Sunuculuğunu Murat Ceylan’ın üstlendiği yarışmada ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olmak üzere 3 ayrı takım olacak. Instagram’da 13 milyon takipçisi bulunan Acun Ilıcalı, yarışmacılarla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

3 TAKIM OLUŞTURULDU

Sörvayvır’un yeni sezon ünlüler kadrosunda Berdan Mardini, Ümit Erdim, Yusuf Güney, Murat Eken, Seçkin Piriler, Zeynep Alkan ve Cansu Tuman yer alıyor. Yarışmanın gönüllüler kadrosunda ise Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna, Asena, Özgür Tunga, Kardelen ve Walison yarışacak. Bu sene ilk defa oluşturulan fenomenler kadrosunda da Buse Plan, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Elanur, Alper Rende, Kürşat Juan, Aysu Keskin ve Barış Telli yer alıyor.

İşte Sörvayvır 2023 takımlar…

Acun Ilıcalı, Sörvayvır 2023 takımlarından ilk kareleri paylaştı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023  Ünlüler

Acun Ilıcalı, Sörvayvır 2023 takımlarından ilk kareleri paylaştı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023  Fenomenler

Acun Ilıcalı, Sörvayvır 2023 takımlarından ilk kareleri paylaştı Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023  Gönüllüler

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Acun Ilıcalı, ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Acun Ilıcalı, Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Acun Ilıcalı, Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Acun Ilıcalı, sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Acun Ilıcalı, için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





] }

Bir cevap yazın