Eski şampiyonTurabi Çamkıran “Sörvayvır’a gitmeyin” dedi, ilk destek Nagihan Karadere’den geldi Sörvayvır 2023

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Eski şampiyonTurabi ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Eski şampiyonTurabi bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Eski şampiyonTurabi dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Eski şampiyonTurabi bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Eski şampiyonTurabi Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Eski şampiyonTurabi Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Eski şampiyonTurabi için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Eski şampiyonTurabi içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Eski şampiyonTurabi Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Sosyal medya heabından yaptığı müstehcen paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren eski Sörvayvır şampiyonu Turabi Çamkıran, bu sefer de Sörvayvır 2023 yarışmacılarına seslendi.

“ZORLUKLARA DAYANAMAYACAKSINIZ GİTMEYİN”

Daha önce iki kez Sörvayvır’da şampiyon olan Turabi Çamkıran, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, yeni sezon yarışmacılarına şu şekilde seslendi: “Sörvayvır 2023 yarışmacıları, Sörvayvır hayatlarını kolaylaştırmak istiyorlarsa beni dinlesinler! Sakın gitmesinler! Eğer açlığa, sivrisineklere, uykusuz ve aç geçecek gecelere, aile ve arkadaş özlemine, sert tahtada aylarca yatmaya, yüzünü bile görmek istemediğin kişilerle aynı adada kalmaya, konsey stresine ve bunlar gibi daha onlarca zorluğa dayanamayacaklarsa sakın ha sakın gitmesinler. Sevgili yeni Sörvayvır kardeşlerim, aklınızın bile alamayacağı açlıkla ve zorlukla karşılaşacaksınız. Şimdilik içinizden ‘Ben dayanırım, ben ne zorluklar, açlıklar gördüm!’ diyeceksiniz. İlk haftadan sonra ‘Ben nereye düştüm!’ diye düşüneceksiniz. Kazasız belasız hepimize güzel bir sezon dilerim.”

NAGİHAN KARADERE’DEN DESTEK

Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olduğu dönemde Sörvayvır’da yarışan ve elendikten sonra Acun Ilıcalı ile ters düştüğü iddia edilen Nagihan Karadere’den geldi. Turabi’nin paylaşımına yorum yapan Karadere, “Aynen öyle canım benim” dedi.

Eski şampiyonTurabi Çamkıran "Sörvayvır'a gitmeyin" dedi, ilk destek Nagihan Karadere'den geldi Sörvayvır 2023 Sörvayvır 2023

Nagihan Karadere Turabi Çamkıran Magazin Haberler

Eski şampiyonTurabi Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Eski şampiyonTurabi Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Eski şampiyonTurabi ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Eski şampiyonTurabi Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Eski şampiyonTurabi Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Eski şampiyonTurabi sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Eski şampiyonTurabi için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





] }

Bir cevap yazın