Sörvayvır Evrim Elendi mi? Sörvayvır All Star’a veda eden yarışmacı belli oldu Sörvayvır All Star 2022

Survivor 2024 Başlıyor. Yer alan isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı Survivor 2024 de belli olan ilk isimler şok etkisi yaratacak. Sörvayvır Evrim ismi en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Survivor Kadrosu seyirciler arasında en çok konuşulan konu olurken, Sörvayvır Evrim bu isimler arasında kendine yer buldu ve hayranlarını memnun etti. Sörvayvır Evrim dahil Survivor Yarışmacılarından hangileri ön planda yer alacak, Survivor 2024 için akıllardaki en önemli soru.

Survivor 2024 Ne Zaman Başlayacak

Survivor 2024 1 Ocak 2024 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sörvayvır Evrim bu tarihten sonra Survivor yarışmacısı olarak ekranlarda olacak. Sörvayvır Evrim Survivor 2024 de yer alacak olan yarışmacının yapacakları heyecanla bekleniyor.

Survivor 2024 de Sörvayvır Evrim Başarılı Bir Yarışmacı Olacak mı?

Survivor 2024 kadro çalışmaları uzun süredir Acun Medya yetkililerinin uğraşları ile devam ediyordu. Kadrolar belli olduktan sonra Sörvayvır Evrim için kadroda olması sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Survivor 2024 Kadrosu pek çok kişinin hayallerini süslediği gibi Sörvayvır Evrim içinde bir hayaldi. Bu hayal gerçek oldu.

Survivor 2024 Nerede Çekilecek

Survivor 2024 için kritik tarih Ocak 2024. Dominik te çekilip çekilemeyeceği tartışılırken çekimlerin başlamasına kısa bir süre kala Dominik'te çekilmesi kesinleşti. Sörvayvır Evrim Survivor 2024 yarışmacısı olarak Dominik yolculuğu başladı.

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Sörvayvır All Star, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Elemeye kalan Yasin Obuz, Evrim Keklik, Aşkım Burçe Tunay ve Gökhan Keser arasında yapılan oylamada en azoyu alan yarışmacı Sörvayvır hayallerine veda etti.

OYLAMA SONRASI ADAYLAR BELLİ OLDU

Sörvayvır’da bu hafta ilk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı, oylamada Evrim Keklik’in adını yazarak sürgün adasına gönderdi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ise adı en fazla yazılan yarışmacı olan Aşkım, haftanın ikinci eleme adayı olmuş ve sürgün adasına gitmişti.

Sörvayvır’da 3. dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde oylama yaptı. Konseyde ismi en çok yazılan Yasin haftanın 3. eleme adayı olmuştu. Performans birincisi Seda’nın adını söylediği Gökhan ise haftanın son eleme adayı olmuştu.

Sörvayvır Evrim Elendi mi? Sörvayvır All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu Sörvayvır All Star 2022 Sörvayvır 2022

SUVIVOR’A VEDA ETTİ

Sörvayvır’da eleme adayları Yasin Obuz, Evrim Keklik, Aşkım Burçe Tunay ve Gökhan Keser SMS oylaması yapılmıştı. Acun llıcalı’nın açıkladığı oylama sonucuna göre Sörvayvır 2022’ye veda eden isim Aşkım Burçe Tunay oldu. 22 yaşındaki Tunay, yarışmaya geçtiğimiz haftalarda yedeklerden dahil olmuştu.

Sörvayvır Evrim Elendi mi? Sörvayvır All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu Sörvayvır All Star 2022 Sörvayvır 2022

 

Aşkım Burçe Tunay, Acun Ilıcalı, Sörvayvır, Tv8, Magazin, Haberler

Sörvayvır Evrim Survivor 2024 All Star ile Ekranlara Dönüyor

Sosyal medya ortamında dolaşan iddialar gerçek oldu, Sörvayvır Evrim Survivor 2024 All Star Yarışmacısı oldu. Böylece Sörvayvır Evrim ekrana Survivor 2024 ile dönüş yapmış oluyor. Şimdi yarışmalarda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Sörvayvır Evrim Survivor 2024 Yarışmacısı Oldu. Destekliyor musunuz?

Sörvayvır Evrim Survivor 2024 Kadrosunda kendisine yer buldu, kendisini desteklemeyi düşünüyor musunuz? Eğer Sörvayvır Evrim sizin favori yarışmacınız olacaksa Aşağıdaki yorum kısmına mail adresinizle birlikte bunu belirtin. Bu şekilde Sörvayvır Evrim için özel fanlar arasında yer alabilirsiniz.





Sıkça Sorulan Sorular

Nagihan Karadere, Adem Kılıççı, Avatar Atakan gibi başarılı isimler ünlüler takımında yer alırken, gönüllüler takımında ise Ogeday Girişken, Ardahan Uzkanbaş gibi sevilen isimler yer alacak.

Survivor 2022 15 Ocak 2021 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2022 All Starın Dominik te çekileceği kesinleşti.

Acun Ilıcalı nın adaya her gelişi olay olduğu için bu yılki gelişi ile ilgili sır merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın