Acun Ilıcalı, kendini İngiliz basınına övdü! Sörvayvır All Star 2022

İngiltere Championship ekibi Hull City’yi satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, İngiltere’de ulusal yayın yapan DailyMail’e konuştu. 2018 yılında Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Ilıcalı, özel hayatına dair samimi ve çarpıcı ifadeler kullandı.

“HAYATIM DİZİ OLABİLİR”

“Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir” diyen Ilıcalı açıklamasının devamında “Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye’de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim” şeklinde konuştu.

“24 YAŞIMDAYKEN İFLAS ETTİM”

Acun Ilıcalı açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

“20 yaşında evlendim. 21 yaşında baba oldum. 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım.”

MESLEĞİ ORTAYA ÇIKTI

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla gündemde olan 23 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya’nın mesleği de ortaya çıktı. Yalova doğumlu olan Ayça Çağla Altunkaya’nın hemşirelik okulundan mezun olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı, kendini İngiliz basınına övdü! Sörvayvır All Star 2022 Sörvayvır 2022

 





Sıkça Sorulan Sorular

Nagihan Karadere, Adem Kılıççı, Avatar Atakan gibi başarılı isimler ünlüler takımında yer alırken, gönüllüler takımında ise Ogeday Girişken, Ardahan Uzkanbaş gibi sevilen isimler yer alacak.

Survivor 2022 15 Ocak 2021 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2022 All Starın Dominik te çekileceği kesinleşti.

Acun Ilıcalı nın adaya her gelişi olay olduğu için bu yılki gelişi ile ilgili sır merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın