Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sercan Yıldırım ’ın sevgilisi ile ilgili bilgiler!

Futbolculuk kariyerinde Bursaspor, Galatasaray gibi takımlarda forma giyen ve son olarak Sörvayvır kariyeri ile dikkat çeken Sercan Yıldırım, yarışmayı tamamladıktan sonra Nihan Yönel ile tanışmış ve bir süre ilişkisine devam etmişti.  Sercan Yıldırım’ın nişanlısı Nihan Yönel hem magazin hem de Sörvayvır takipçileri tarafından yakın markaja alındı. Sercan Yıldırım, nişanından kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

NİHAN YÖNEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Nihan Yönel, 1997 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yoga eğitmenliği yapan Nihan Yönel, bu alandaki eğitimini Ege Üniversitesi’ndeki eğitim süresi sırasında İzmir’de aldığı yoga dersleri ile tamamladı. Yoga eğitimlerine devam eden Nihan Yönel, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. Eski futbolcu Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel Evlilik yolunda ilk adımı attı. Daha önce sabaha karşı 05.17’de sevgilisine evlenme teklifi eden Sercan Yıldırım bu kez ailesiyle kız istemeye gitti. Örf ve adetlere göre gerçekleşen törende Yıldırım müstakbel eşinin ellerinden acı kahve içti. Bir hayli heyecanlı olan çift bu özel geceden görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sercan Yıldırım ’ın sevgilisi ile ilgili bilgiler! Sörvayvır 2021  SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 Bursa Osmangazi ’de dünyaya geldi. Futbol kariyerine Bursaspor altyapısı ile adım atan Yıldırım, forvet pozisyonunda oynadı. 2007-2008 sezonunda Bursaspor A takım seviyesine yükseldi. 18 yaşındayken, 2008-2009 sezonunda Bursaspor ’un 9 numaralı formasını giydi.

Sercan Yıldırım, ilk maçına 2007-2008 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadyumu ’nda çıktı, Süper Lig kariyerindeki ikinci maçında, Kasımpaşa deplasmanında, rakip fileleri havalandırdı. Aynı sezonda ligde 8, kupada 3 maçta olmak üzere, toplam 11 kez forma giyen Sercan Yıldırım, Süper Lig ’deki ilk tam sezonunda 11 gol attı. Toplamda 35 maça çıkan Yıldırım, 14 gole imza attı. Sezon içinde ilk kez Türkiye A millî takımından davet aldı. 2009-2010 senesinde ise Yıldırım, Bursaspor’un şampiyon olduğu kadroda büyük rol oynadı.

Nihan Yönel kimdir, kaç yaşında, nereli? Sercan Yıldırım ’ın sevgilisi ile ilgili bilgiler! Sörvayvır 2021



] }

Bir cevap yazın