İsmail Balaban annesinin ‘Yılan’ dediği nişanlısı hakkında konuştu: Memlekete gidince görüşeceğim

Milli güreşçi İsmail Balaban, Sörvayvır 2021’de yarıştığı dönemde ödül oyununda annesi ile görüşmüş ve duydukları karşısında gözyaşlarına hakim olamamıştı. Balaban’ın annesi, “Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada” diyerek nişanı attıklarını söylemişti.

“MEMLEKETE GİDİNCE GÖRÜŞECEĞİM”

Sörvayvır 2021 şampiyonu İsmail Balaban, ise Hürriyet‘e verdiği röportajda nişanlısı Gamze Atakan’dan ayrılıp ayrılmadığını ilk kez açıkladı. Konu hakkında aylar sonra konuşan İsmail Balaban, “Adadayken annenle telefon konuşmanda, nişanlınla ailen arasında bir sorun yaşandığını öğrendin. Şimdi durum nasıl?” sorusuna Balaban şöyle yanıt verdi: “Daha konuşmadık. Memlekete gidince hem ailemle hem onunla görüşeceğim.”

İsmail Balaban annesinin 'Yılan' dediği nişanlısı hakkında konuştu: Memlekete gidince görüşeceğim Sörvayvır 2021

“YAŞADIKLARIMI DIŞARI YANSITMAMAYA ÇALIŞTIM”

Balaban, “Zor muydu o dönem?” sorusuna ise, “İletişim oyununda annemle konuşacağımı duyunca çok sevindim. Ama annem bir anda telefonda ağlamaya başladı. Çok üzüldüm, ağladım, etkilendim ama güçlü kalmaya çalıştım. ‘Bir şeyler yaşanmış ama bu adada bir hedefim var’ diye düşündüm. Dışarıya yansıtmamaya çalıştım ama zordu” ifadelerini kullandı.

İsmail Balaban annesinin 'Yılan' dediği nişanlısı hakkında konuştu: Memlekete gidince görüşeceğim Sörvayvır 2021



] }

Bir cevap yazın