Sörvayvır’a ikinci eleme adayı kim oldu? Sörvayvır 2021’de 20 Haziran Pazar günü ikinci eleme adayı kim oldu? İşte 20 Haziran 2021 Sörvayvır eleme adayı

9 Ocak tarihinde başlayan ve 16 sezonuyla Türkiye’nin en uzun soluklu yarışmaları arasında yer alan fenomen program Sörvayvır 2021’de finale kısa bir süre kala dokunulmazlık ödülünü kazanan ve finale kalan İsmail Balaban’ın ikinci eleme adayı olarak kimin ismini söyledi? Sörvayvır 2021’de ikinci eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR’DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan ada konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu’nun ismini söylediği isim Ayşe potaya kalarak, haftanın ilk eleme adayı olmuştu. 20 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümde Dokunulmazlık ödülünü kazanan İsmail Balaban’ın ismini söylediği Poyraz, haftanın ikinci eleme adayı oldu. Bu şekilde Ayşe’den sonra bir diğer eleme adayı Poyraz oldu. İsmail Balaban “İçimden gelen bir ismi söyleyeceğim. Kendi takım arkadaşlarımdan söylemek istemiyorum, geriye bir tek isim kalıyor. O da Poyraz.” diyerek seçiminin nedenini açıkladı.

İkinci eleme adayı olan Poyraz ise eleme adayı olduğu açıklandıktan sonra ”Bu son haftaki hayal kırıklığına uğratan yetersiz performansımdan dolayı potaya girdim. Böyle nasip oldu. Gerçekten beni sevenleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. İçim çok rahat. Hepsinin karşılığını alacağıma inanıyorum. Herkes çok çalıştı. Beni 10 kez birinci yapan sevenlerime teşekkür ediyorum. Son potada olduğum için herkesten özür dilerim.” açıklamalarında bulundu.

SURVİVOR 2021’DE FİNALE KİMLER KALDI?

Sörvayvır 2021’de Aleyna Kalaycıoğlu ve İsmail Balaban’ın finale kalması kesinleşti. Bitime kısa bir süre kala finale kalacak diğer isimler merakla beklenmekte.



] }

Bir cevap yazın