Sörvayvır kim elendi? Sörvayvır’da veda eden isim belli oldu! Sörvayvır 13 Haziran 2021 SMS oy sıralaması!

Ekranların fenomen programı Sörvayvır 2021’de heyecan durmuyor. Finale kısa bir süre kala Sörvayvır’a veda eden isim ada konseyi sonrası belli oldu. Acun Ilıcalı‘nın moderatörlüğünde yapılan ada konseyindeAleyna Kalaycıoğlu, Batuhan ve Ayşe eleme adayı olmuştu. 13 Haziran SMS oylaması sonrası stres altında olan 3 eleme adayından hangisi adaya veda etti. İnternette kısa sürede en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Kullanıcılar internette “Sörvayvır 2021’de kim elendi? Sörvayvır’da elenen kim? Sörvayvır 13 Haziran SMS sıralaması? Sörvayvır’dan kim gitti? gibi aramalar yaparken, Sörvayvır’da elenen kişi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Sörvayvır’un 13 Haziran Pazar günü yayınlanan 118. bölümünde yapılan SMS oylaması sonrası adaya veda eden isim belli oldu. Geçtiğimiz hafta boyunca kırmızı ve mavi takımlar arasında oynanan kritik bireysel dokunulmazlık oyunları ve ardından yapılan ada konseyleri sırasında eleme adayları Kırmızı Takımdan Batuhan ve Aleyna Kalaycıoğlu, Mavi Takımdan ise Ayşe olmuştu. Yapılan Ada konseyinde gelen noter onaylı SMS sıralamasına göre en az oyu alan Kırmızı Takım’dan Batuhan oldu ve adaya veda etti. Sörvayvır 2021 hikayesi sona eren Batuhan elendiğini öğrendikten sonra ”Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Annem sakın üzülmesin. Atmak istediğim imzaları attım, bayrakları diktim. Üç kişinin aday olduğu bir yerde sonuncu olduysam zaten gitmem lazım.” açıklamasında bulundu.

SURVİVOR’DA REKOR!

Sörvayvır’un 13 Haziran Pazar günü yayınlanan 118. bölümünde Acun Ilıcalı rekor kırıldığını açıkladı. Ilıcalı, ”Sörvayvır’da bu hafta kullanılan oy, Sörvayvır tarihinin kullanılan en yüksek oyu. Ben hayatımda böyle bir oy görmedim. Şoktayım. Sizin gitmemeniz için insanlar çıldırdı. Öyle bir oy kullanıldı.” dedi.



] }

Bir cevap yazın