Sörvayvır SMS birincisi kim oldu? 27 Nisan TV8 SMS birincisi kim oldu?

Sörvayvır bu akşam kim elendi, kim gitti? sorusu araştırılıyor. TV8‘de yayınlanan Sörvayvır yarışmasında bu akşam eleme konseyi yaşanıyor. Sörvayvır’da kim elendi? sorusu gündemden düşmüyor. 27 Nisan SMS oy sıralaması ile bu hafta Sörvayvır’da kim elendi, kim gitti, kim veda etti? Sörvayvır SMS birincisi kim oldu? 27 Nisan TV8 SMS birincisi kim oldu? İşte detaylar haberimizde…

SURVIVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gönüllüler takımından SMS 1. Si Poyraz oldu.

SURVIVOR KİM ELENDİ? 20 NİSAN 2021?

Sörvayvır’da elenen isim henüz belli olmadı. Sörvayvır’da eleme adayı olarak Dora ve İlayda isimleri belirlendi. Bu akşam SMS oylamasında birinciliği kazanan kişi bir eleme adayı daha söyleyecek. Gönüllüler takımında Steven performansının kötü olduğunu belirterek Reşat’ın adını eleme adayı olarak söyledi. Reşat, ”Atışlarımda bir sıkıntı var. Çözülmeyecek sorun değil. Hakkımızda hayırlısı.” dedi.

Ünlüler takımında ise Sergen eleme adayı olarak ”Her şey performans değil.” diyerek İsmail Balaban’ı söyledi. İsmail Balaban, ”Açıklamaya anlam veremedim. Ada hayatında kiminle sıkıntı yaşadım, bilmiyorum. Saygı duyuyorum.” dedi.

SURVIVOR KİM ELENDİ? 20 NİSAN 2021?

Sevilen yarışma Sörvayvır’da bu akşam elenen isim gönüllüler takımından Reşat oldu



] }

Bir cevap yazın