Sörvayvır Öykü elendi mi? Sörvayvır Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

 

Bugün eleme konseyinde eleme adaylarından birisi adaya veda edecek. Eleme adaylarından olan Öykü Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne?

1 NİSAN SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Eleme adayları Ünlüler takımından Çağrı ve Öykü olurken, Gönüllüler takımından ise Aleyna Ç., Aleyna ve Hanzade aday olan isimler oldu.

1. eleme adayı : Aleyna Ç.2. eleme adayı : Hanzade3. eleme adayı : Öykü4. eleme adayı : Çağrı5. eleme adayı : Aleyna

SURVİVOR ÖYKÜ ELENDİ Mİ?

Elenen isim Öykü oldu.

Sörvayvır Öykü elendi mi? Sörvayvır Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Sörvayvır 2021  Sörvayvır Öykü elendi mi? Sörvayvır Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Sörvayvır 2021

SURVİVOR ÖYKÜ KİMDİR?

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987, İstanbul’da doğdu. Aslen Trabzonlu olan Öykü Çelik’in babası futbol antrenörüdür. Öykü Çelik Trabzon Lisesi’nde okuduğu dönemde, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine tiyatro kursuna gitti. Öykü Çelik 1.70 metre boyunda, 60 kilo ve yengeç burcudur.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda yanıklar meydana geldi. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. İyileşince özel oyunculuk dersleri aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında ‘Selena’ adlı dizide ‘Eda’ rolüyle yaşadı.

Buz pateni, futbol, kayak, roller skate gibi Spor dallarına merakı ve ilgisi vardır.

2014-2015 yılları arasında iş insanı Ahmet Murat Çakan ile evlilik yaşadı.



Sıkça Sorulan Sorular

Survivor 2021 yarışmacılarından bazıları Eski Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, Başpehlivan İsmail Balaban, Milli Atlet Meryem Kasap.

Survivor 2021 09 Ocak 2021 itibariyle TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Survivor 2021 Dominik te çekileceği kesinleşti.

Bir cevap yazın